גדי קינדה ז"ל נפטר ב-20 במאי 2025 ומפעם לפעם נחשפים סיפורים חדשים על אישיותו הכובשת. שי קונסטנטין, ששיחק עם קינדה בבית"ר ירושלים, התארח בפודקאסט "נטו כדורגל" וחשף שהקשר לקח אותו תחת חסותו ועזר לו להתאקלם כשחקן צעיר במועדון גדול.
תחילה סיפר המגן על הקדנציה בבירה: "התקופה עם משה חוגג הייתה מאוד מעניינת, בכללי הוא איש מאוד מעניין. בעונה הראשונה שלי בבית"ר הייתה לנו קבוצה מדהימה, מאוד מוכשרת. בשנה הזו זכינו בגביע הטוטו וסיימנו מקום שלישי אחרי שנים שזה לא התחבר לבית"ר, פתאום הקבוצה הזו חזרה להיות בית"ר ירושלים הגדולה, זו בית"ר ירושלים".
על הקשר שהלך לעולמו: "רק התחלת לדבר על גדי קינדה ונהייתה לי צמרמורת. גדי זה בחור שאי אפשר להסביר במילים. כשאני עברתי לבית"ר, גדי היה איתי כמה שנים לפני בנבחרת הצעירה. הגעתי לבית"ר כשחקן צעיר, היו שם שחקנים מאוד בכירים ואיך שבאתי הדבר הראשון שגדי אמר לי – 'אתה יושב לידי'".
על מחנה האימונים שיזכור לכל החיים: "יצאנו למחנה אימון, לי הייתה האופציה להיכנס לחדר של שלושה אנשים עם מי שאני רוצה. היה לי חדר עם מקס גרצ'קין ולירן רוטמן. גדי אמר לי שאין מצב, אני ישן איתו ועם אנתוני וארן. אי אפשר להגיד לו לא. הוא עשה לי את הכניסה לבית"ר הכי קלה שיכולה להיות, מחנה האימון הכי טוב שהיה לי בחיים".
על הקשר ביניהם: "גדי איש מצחיק, אלה היו עשרה ימים שבהם הוא יותר מצחיק מיום ליום. זה מישהו שבחיים לא אשכח, לא אשכח את מה שהיה בשבילי. היה לנו כינוי אחד לשני, 'שותפי'. אני פשוט מתגעגע אליו, אוהב אותו, מבחינתי כלום לא מובן מאליו, הוא חסר לכולם ברמה שאי אפשר להסביר וכמעט אין יום שהוא לא עובר לי בראש".
מה דעתך על הכתבה?