במכבי נתניה ממשיכים לנסות ולצרף שוער נוסף לסגל, שיתחרה עם ניב אנטמן על עמדת השוער הראשון, כאשר האחרון צפוי להמשיך במועדון גם בעונה הקרובה.
השוער עומר ניראון, שמחלים מניתוח שעבר, צפוי לחזור לאימונים מלאים בעוד למעלה מחודש, אולם שמו כבר עלה כמועמד אפשרי למכבי חיפה. בשל כך, בנתניה בוחנים כבר תקופה אפשרויות לחיזוק בעמדת השוער ומחפשים שחקן נוסף לעמדה.
כפי שכבר פורסם בספורט1, אחד השמות שעלו על הפרק הוא השוער הפולני קרול ניימצ'יצקי, שסיים את העונה החולפת במדי מ.ס. אשדוד שירדה ללאומית. בנתניה היו שמחים לקלוט את ניימצ'יצקי, שאף הביע את אהבתו לישראל ואמר שהוא מוכן להישאר בארץ, אולם משפחתו לוחצת עליו לשוב לפולין בשל המצב הביטחוני הלא יציב בישראל. בנתניה עדיין בודקים את האפשרות לצרף את הפולני, שמחזיק, על פי דיווחים בחו"ל, גם בהצעה משלונסק ורוצלב מהליגה הבכירה בפולין.
שני מועמדים נוספים ששמם הוזכר בנתניה הם ניב אליאסי, שוערה של הפועל באר שבע, וכן נדב זמיר, שוערה של הפועל ירושלים, שבה הוא חתום לעונה נוספת. אולם בקבוצתו לא ממהרים לשחררו, ולמרות שהיו מגעים בין המועדונים, הצדדים טרם הגיעו להסכמות.
מה דעתך על הכתבה?