הפועל באר שבע תפתח מחר (שלישי) את אימוניה לקראת עונת 2026/27 כאשר בשלב זה מדובר באימונים לשחקנים שחוזרים מהשאלה ושחקנים צעירים. השחקנים הבכירים בסגל ממשיכים בחופשות ויחזרו בשבוע הבא לאימוני הקבוצה. בבאר שבע יבחנו מקרוב חלק מהמושאלים שחוזרים על מנת לקבל החלטות לגביהם וכן שחקנים צעירים מהנוער.
ללא קשר לאימון הפתיחה, בקבוצה מקווים להשלים היום את עסקת ניב יהושע. השחקן עבר בדיקות נוספות וההערכה במועדון שרק משהו דרמטי מאוד עלול לסכן את העסקה. יהושע צפוי לחתום לשלוש שנים עם אופצייה לשנתיים נוספות ולמעשה יצטרף לחברו לקבוצה בעונה החולפת, מרקו וולף, שחתם רשמית אתמול והצטרף לשורות האלופה.
בבאר שבע לא מתכוונים להסתפק בוולף ויהושע, ורוצים להחתים שחקנים נוספים. השאיפה היא גם לסיים את סאגת מיגל ויטור. בקבוצה היו רוצים שהבלם יישאר עונה נוספת, אבל הוא יצטרך להבין את מעמדו כשחקן ספסל ולא כשחקן המשמעותי במרכז ההגנה – ולכן הכדור נמצא בידיים שלו.
מה דעתך על הכתבה?