מכבי תל אביב הודיעה היום (שני) כי תקיים את משחקיה בעונה הקרובה במפעלים האירופיים באצטדיון בטומי שבגאורגיה. בעונה שעברה אירחו הצהובים את משחקי הבית שלהם בבאצ'קה טופולה שבסרביה. מחזיקת הגביע תחל את דרכה במוקדמות הליגה האירופית.
בהודעה באתר הרשמי של מכבי תל אביב נכתב: "לאחר בחינה מקיפה של כלל החלופות שעמדו בפני המועדון, ומתוך רצון לאפשר לכמה שיותר מאוהדינו ללוות את הקבוצה גם במסגרת האירופית, אנו שמחים להודיע כי מכבי תל אביב תארח את משחקיה באירופה בעונת 2026/27 באצטדיון בטומי שבעיר בטומי, גאורגיה.
"האצטדיון המודרני, שנחנך בשנת 2020 ומכיל כ-20,000 מקומות ישיבה, ממוקם בלב אחת מערי התיירות המרכזיות והמבוקשות בגיאורגיה. בטומי מציעה נגישות גבוהה לקהל הישראלי, עם מגוון רחב של טיסות ישירות מישראל, זמני טיסה קצרים ואפשרויות הגעה נוחות לאורך כל ימות השבוע.
"אנו בטוחים כי הבחירה בבטומי תאפשר לאוהדים רבים של מכבי להמשיך ללוות את הקבוצה מקרוב, ליצור אווירה ביתית וחמה גם בזירה האירופית ולהעניק לשחקנים את התמיכה שמלווה את המועדון בכל מקום".
מה דעתך על הכתבה?