הפועל רמת גן, ששבה לליגת העל לאחר 13 שנים, הודיעה הבוקר באופן רשמי על מעבר למתקן אימונים חדש, כפי שפורסם בספורט1. הקומפלקס, שיוקם בסמוך לאצטדיון רמת גן על שטח של כ-740 מ"ר, יכלול בין היתר חדרי הלבשה, מתחם רפואי, חדר כושר ואולם למסיבות עיתונאים.
הפרוייקט מתוקצב כאמור על ידי עיריית רמת גן, בהשקעה של כ-1.5 מיליון ש"ח, צפוי להסתיים בתוך כשלושה חודשים ויעמיד לרשות המועדון מתחם אימונים איכותי בסטנדרט גבוה.
הקמת הקומפלקס, הוא אחד המהלכים החשובים שההנהלה החדשה בראשות אבי יחיאל ומשה ברקת, סימנה לעצמה, מתוך הבנה שלא היה למועדון מגרש אימונים קבוע מאז איצטדיון ה'מכתש' המיתולוגי.
ההנהלה עובדת בשיתוף פעולה מלא עם ראש העיר, כרמל שאמה הכהן, והצוותים של העירייה שתומכים בקבוצה ומסייעים לה רבות.
תכנון הפרויקט והפיקוח על מבוצעים על ידי משרד גשם – בית לעיצוב חלומות, בהובלת ליאת סוכר. עבודות הביצוע צפויות להתחיל כבר בשבוע הבא, כאשר הקומה הראשונה של המתחם צפויה להימסר בתוך כחמישה עד שישה שבועות, ולאפשר לקבוצה להתחיל להתאמן במתחם כבר בשלב הראשון של הפרויקט. השלמתו המלאה של המתחם צפויה בתוך כשלושה חודשים.
ראש העיר רמת גן, כרמל שאמה הכהן התייחס ואמר: "אנחנו מברכים על עלייתה של הקבוצה לליגת העל, ואחרי שנים ארוכות, נקים לה בית ראוי לאימונים, בסטנדרט גבוה ורציני. הבטחנו שנתמוך בקבוצה ונסייע לה – והנה אנחנו מקיימים. אנחנו נמצאים בשיח מתמיד עם הנהלת הקבוצה, עובדים בשיתוף פעולה מלא ועם הרבה אמון בין הצדדים ומחכים בקוצר רוח לפתיחת העונה".
בעלי הפועל רמת גן אבי יחיאל הוסיף: "אנחנו גאים לעדכן על המהלך החשוב שיוצא לפועל באדיבותה ובמסירותה של עיריית רמת גן, בראשות ראש העיר כרמל שאמה, שעבד לילות כימים למען קידום הפרויקט. המהלך הינו חלק ראשון מתכנית רחבה ועמוקה שאנו מקדמים – כדי שמועדון הפועל ר"ג גבעתיים יגיע למקומות הראויים לו, קדמת הבמה של הכדורגל הישראלי. אנחנו עובדים קשה ונמשיך לעבוד קשה כדי לגרום לקהל שלנו להיות גאים ומאושרים".
מה דעתך על הכתבה?