אחרי קסנדר סברינה: הזר הבא שמכבי חיפה פועלת כדי לשחרר

play
יחליף את חזיזה אחרי היכולת הטובה מול בית"ר. סברינה | מאור אלקסלסי
צפו: הפועל באר שבע חזרה מפיגור כפול בדרך ל-2:3 מול רדומיאק ראדום בהכנה 01:59

הירוקים השאירו לעצמם אחוזים ממכירה עתידית של שחקן הכנף שעבר בהעברה חופשית לסבאח האזרית, כאשר כעת, ישנה מטרה נוספת על הפרק

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

אחרי שעבר בהעברה חופשית בסבאח האזרית, מכבי חיפה תקבל 10 אחוזים ממכירה עתידית של קסנדר סברינה, אם אכן הדבר יקרה. כזכור, שחקן הכנף נרכש על ידי הירוקים במיליון וחצי יורו, אך לא הצליח להרשים, כאשר גם בעונת ההשאלה בקסה פיה הפורטוגלית מיעט לשחק.

כעת עם המעבר לסבאח מקווה השחקן הסורינאמי להחיות את הקריירה שלו כשהירוקים כאמור השאירו אחוזים בכרטיסו בכל הקשור למכירה עתידית כדי לנסות ולמזער את ההפסד ברכישתו.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

קסנדר סברינה, מכבי חיפה
עם המעבר לסבאח מקווה השחקן הסורינאמי להחיות את הקריירה שלו. גם מכבי חיפה מקווה | מאור אלקסלסי

כעת בחיפה פועלים בניסיון לשחרר גם את מתיאס נהואל כאשר השחקן מרוויח שכר גבוה מאוד וכמובן אינו בתוכניות המקצועיות וגם לא נמצא במחנה האימונים ביחד עם הקבוצה.

נהואל נרכש בסכום של 1.9 מיליון יורו, ובחיפה מבינים שיהיה קשה למכור אותו – אך מנסים לנסות למזער נזקים כמה שאפשר ולמצוא קבוצה שתרכוש אותו, גם אם זה יהיה בסכום נמוך בהרבה מזה שהירוקים שילמו.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה, קסנדר סברינה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי