Sport1 Banner

דיווח דרמטי: כוכב מכבי חיפה מאיים בשביתה ורוצה לעזוב

play
ברק בכר | אודי ציטיאט
תקציר: הפועל באר שבע – מכבי חיפה 5:2 06:09

העיתונאי האוקראיני איגור בורבאס טען שירמקוב דוחף למכירתו ומאיים שלא לשחק ולא להתאמן: "עדיין יש משא ומתן עם מטאליסט, להבנתי המועדונים מתקרבים להסכמה על דמי ההעברה". פרסום הרכב הירוקים למשחק האימון הפריך את הטענות

(גודל טקסט)

באוקראינה טוענים כי גאורגי ירמקוב מפעיל לחץ על מכבי חיפה כדי שתאפשר לו לעבור למטאליסט חרקוב. על פי איש התקשורת האוקראיני איגור בורבאס, השוער דורש להשתחרר מהמועדון הישראלי, בזמן שהמשא ומתן בין הקבוצות נמשך.

בורבאס טען: "עד כמה שאני יודע, השוער מפעיל לחץ על המועדון הנוכחי שלו, מכבי חיפה, ומאיים שלא לשחק או אפילו להתאמן איתה יותר".

גאורגי ירמקוב שוער מכבי חיפה | דני מרון

לדבריו, ירמקוב מנסה לקדם את המעבר למטאליסט: "השוער דורש כך מעבר לחרקוב. לפי המידע שלי, המועדונים עדיין נמצאים במשא ומתן פעיל ומתקרבים להסכמה על דמי ההעברה".

על פי אותו דיווח, האוקראינים הצליחו להפחית מעט את דרישת מכבי חיפה עבור השוער. בורבאס הוסיף: "לא מזמן מכבי חיפה דרשה עליו 5 מיליון יורו".

מכבי חיפה פרסמה את ההרכב שלה למשחק האימון מול דנדי FC הערב (שבת, 19:00, ספורט4) וירמקוב יפתח בשער – בכך הפריכה הקבוצה את הפרסום על שביתה. לצידו יפתחו ילה בטאי, נועם שטייפמן, ליסב עיסאת, שון גולדברג, עמית ארזי, ירין לוי, איתן אזולאי, איאד חלאילי, יאיר מרדכי וגיא מלמד.

עוד באותו נושא: גאורגי ירמקוב, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי