Sport1 Banner

חמש שנים למותו של ויקי פרץ: "הגעגוע כמו שיר שמתנגן"

play
| מערכת וואלה, באדיבות המשפחה
המדים החדשים של מכבי תל אביב לעונת 2026/27 00:07

משפחתו של חלוץ העבר של מכבי תל אביב ונבחרת ישראל קיימה אזכרה בבית העלמין מורשה ברמת השרון. אלמנתו איריס ספדה: "ידענו ששום דבר לא יחזור להיות כמו שהיה"

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

האזכרה השנתית במלאת חמש שנים למותו של ויקי פרץ התקיימה הערב (חמישי) בבית העלמין "מורשה" ברמת השרון. שחקן העבר של מכבי תל אביב ונבחרת ישראל, שנחשב לאחד החלוצים הגדולים בתולדות הכדורגל הישראלי, הלך לעולמו ב-2021 והותיר אחריו הלם גדול בקרב אוהביו.

פרץ, שגדל ברמת עמידר, הפך לאחד הסמלים הגדולים של מכבי תל אביב ונבחרת ישראל. במהלך הקריירה שיחק גם בצרפת, במדי ראן ושטרסבורג, וזכה שם להצלחה גדולה.

בשנים שלפני מותו עסק פרץ בקידום הדור הבא במחלקות הנוער של מכבי תל אביב, אותה גם אימן לתקופה קצרה, ובנבחרת ישראל.

האזכרה השנתית במלאת חמש שנים למותו של ויקי פרץ
| מערכת וואלה, באדיבות המשפחה

אלמנתו איריס ספדה לו: "כשאיבדנו אותך ידענו ששום דבר לא יחזור להיות כמו שהיה. בכל שנה מרגישים את הגעגוע כמו שיר שמתנגן".

בנו רום הוסיף: "כמו בכל משחק כדורגל שמזכירים אותך, וכמובן מציינים כמה היית טוב ומקצוען".

איריס הוסיפה: "החיים כאן ממשיכים והם חזקים מהכול, ואנחנו חלשים, אבל לא ניתן להם לנצח".

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי