בפודקאסט של אתר "גאזטה" היווני עסקו בהרחבה במעבר האפשרי של קינגס קאנגווה מהפועל באר שבע לא.א.ק אתונה, וטענו כי המנהל הספורטיבי חאבייר ריבלטה כבר העניק אור ירוק לקידום העסקה.
"ריבלטה היה מוכן ונתן את האישור להתקדם במקרה של קאנגווה", נאמר בפודקאסט. עוד צוין כי הקשר הזמבי נמצא ברשימות של א.א.ק מאז הקיץ שעבר, אך אז דרשה הפועל באר שבע יותר מ-5 מיליון יורו, סכום שהפך את העסקה לקשה להשלמה.
גם בנוגע לסיכום עם השחקן הוצגו בפודקאסט פרטים נוספים. "קאנגווה לוחץ מאוד כדי להגיע לא.א.ק וכבר הגיע להסכמה עם המועדון", נטען. בנוגע לשכר הוסיף הדובר: "מעט פחות ממיליון יורו, אני חושב, בחוזה". עוד נאמר על הקשר: "הוא הגיע לישראל ונתן הכול, אבל הגיע הזמן לאתגר חדש עבורו".
בצד המקצועי, אנשי "גאזטה" סיפרו כי התרשמו מקאנגווה כבר כאשר פגש את א.א.ק במדי הפועל באר שבע: "זה מסוג המשחקים שבהם אתה רואה יריב ואומר: 'הוא טוב'. קאנגווה בלט בפער על כר הדשא".
מה דעתך על הכתבה?