הפועל תל אביב העפילה הערב (חמישי) לשלב הבא במוקדמות הקונפרנס ליג לאחר שעברה את לודוגורץ עם ניצחון 2:4 בסיכום שני המפגשים. האדומים הצליחו להתאושש מרגע שבו היריבה הבולגרית איימה לחזור לתמונה, הראו הרבה אופי ובסיום ההתמודדות התייחסו המאמן אליניב ברדה וכובש צמד השערים עמנואל בואטנג לערב המיוחד, רגע לפני המפגש מול קטוביץ הפולנית.
ברדה החמיא לשחקניו ואמר: "אני תמיד מאמין. קיבלנו את ההגרלה השנייה הכי קשה שיכולה להיות במפעל הזה. אני שמח מאוד שהצלחנו להתגבר על קבוצה מאוד איכותית. ראינו את זה בדקות שבהן הדברים התחברו להם והם כבשו שני שערים בשבע דקות, אבל גם אנחנו ידענו להגיב ולהראות אופי מאוד חזק במגרש קשה נגד קבוצה סופר איכותית. לנצח 2:4 בסיכום שני המשחקים זה כבוד גדול לשחקנים, ומגיע להם שאפו גדול, במיוחד על רמת המחויבות".
המאמן הוסיף: "יש לנו עוד המון דברים לשפר ואנחנו יכולים להיראות אפילו טוב יותר, גם מהמשחק הזה וגם מהקודם, שהתפתחו בצורה שונה. השחקנים נתנו מאה מתוך מאה במחויבות ועל זה מגיע להם כבוד גדול. ברמות האלה אין זמן לטעויות. אנחנו כבר חושבים על היריבה הבאה ורוצים להתכונן אליה הכי טוב. אולי היא לא שם כמו לודוגורץ, אבל מצפה לנו מאבק קשה מאוד. אני גם רוצה להודות לקהל שלנו שעושה פלאים. זה משחק חוץ שני כי אנחנו לא יכולים לארח בבית, אבל הם נותנים לנו תחושה של משחק בית".
כובש הצמד עמנואל בואטנג אמר: "קודם כול אני מודה לאלוהים. זו הרגשה נהדרת לנצח קבוצה חזקה מאוד. ניצחנו במשחק הראשון והגענו מוכנים גם למשחק הזה. ידענו שיהיה קשה מאוד, אבל הגענו לרמה הזאת בזכות עבודה קשה של כל הקבוצה, והגיע לנו להעפיל".
בהמשך חשף בואטנג את הרקע האישי לערב המרגש שעבר עליו: "זו הייתה תקופה קשה מאוד עבורי אחרי שאבא שלי הלך לעולמו. עברתי ימים לא פשוטים, והיום היה יום מיוחד עבורי. אני מאוד שמח ומקווה שנמשיך ככה".
מה דעתך על הכתבה?