מכבי חיפה בבעיה? הפועל פתח תקוה הוציאה הודעה רשמית בנוגע לעומר כץ

play
עומר כץ שוער הפועל פתח תקוה | אריאל שלום
צפו בתקציר: הפועל רמת גן ניצחה 1:2 את הפועל פתח תקוה 03:17

בעקבות מצוקת השוערים אליה נקלעה, הקבוצה מהכרמל פנתה למלאבסים, ששקלו את הצעת הירוקים, אך עומר פרץ התעקש להשאירו: "לא מתנהל משא ומתן בנוגע אליו"

(גודל טקסט)

הפועל פתח תקוה הוציאה היום (שישי) הודעה רשמית ובה הבהירה שאפשרות מעברו של השוער עומר כץ למכבי חיפה יורדת מהפרק. בשל מצוקת השוערים אליה נקלעה הקבוצה מהכרמל, ביומיים האחרונים פנו ראשי הירוקים לאנשי הפועל פתח תקוה וביקשו לרכוש את השוער, שאף משמש כקפטן הקבוצה.

בהצעה הראשונית הסכימה חיפה לשלם סכום של חצי מיליון שקלים ובנוסף להעביר את הקשר איתי אהוד בהשאלה, אך לאחר יממה של מחשבה ובעיקר בשל סירובו של המאמן עומר פרץ לשחרר את השוער הראשון שלו, הוחלט בסופו של דבר שעומר כץ יישאר בהפועל פתח תקוה.

בהודעה המועדון הבוקר נכתב: "אנו מבהירים כי הפרסומים בתקשורת בנוגע לעומר כץ אינם רלוונטיים. לא מתנהל מו"מ מול מכבי חיפה בנוגע אליו. הובהר לכל הצדדים כי לשוער יש חוזה במועדון ואין כוונה לשחררו".

שוער הפועל פתח תקוה עומר כץ
לא הולך לשום מקום. כץ | ברני ארדוב

בתוך כך ממשיכים בקבוצה במאמצים למצוא חיזוק ומקווים שהבלם הבוליביאני דייגו ארויו יקבל שחרור בשבוע הבא מקבוצתו שחטאו דונייצק. כמו כן, בלם נוסף שמתאמן במדי הקבוצה בימים האחרונים הוא רועי זריהן, ששייך להפועל ראשון לציון וכעת מחכה להחלטת הוועדה למעמד השחקן בנוגע לשחרורו מהמדים הכתומים. בפתח תקוה מעוניינים לצרף את זריהן, בכפוף כאמור להחלטת הוועדה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי