בהפועל באר שבע מעריכים: הסיכוי שיגיע חיזוק לפני המשחק נגד סבאח

play
מספיק סיבות להיות מאושר. רן קוז'וך | אודי ציטיאט
צפו: איסט כבש ובישל, הפועל ב"ש ניצחה 0:2 את הכוכב האדום ועלתה לפלייאוף 04:48

אצל האלופה לא מאמינים שיצליחו לצרף קשר או בלם עד המשחק הראשון בפלייאוף ליגת האלופות. לכן, לא צפוי שינוי בסגל הנוכחי. וגם: ההחלטה לגבי עמדת המגן השמאלי אחרי חזרת בלטקסה

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

בהפועל באר שבע מעריכים הבוקר (שישי) שיהיה קשה, וכנראה בלתי אפשרי, לצרף שחקנים חדשים או אפילו שחקן אחד עד המשחק הראשון מול סבאח בפלייאוף ליגת האלופות ביום רביעי בבוקרשט. במועדון מתקשים להאמין שבתוך פרק זמן כל כך קצר יצליחו למצוא את השחקן שאיתו הם רוצים להתחזק: קשר במקום קינגס קאנגווה או בלם.

מכיוון שהרישום למשחקי הפלייאוף צריך להיות עד יום שלישי, מעריכים במועדון שזה יהיה בלתי אפשרי לצרף מישהו בזמן שנותר. כך, הסגל הנוכחי, זה שחלף על פני הכוכב האדום בלגרד, אמור להיות גם הסגל הסופי למשחקים מול אלופת אזרבייג'ן בפלייאוף ליגת האלופות.

פדרו אמאדור, הפועל באר שבע
ימשיך בהרכב בשלב הפלייאוף. אמאדור | אודי ציטיאט

להפועל באר שבע יש מקום לעוד שני זרים. לקבוצה שישה זרים רשומים: איגור זלאטנוביץ', ג'בון איסט, לוקאס ונטורה, ז'ואאו ויקטור, ג'יבריל דיופ ופדרו אמאדור. האחרון צפוי להמשיך בהרכב, אפילו שמתן בלטקסה יחזור מהרחקה ויהיה בסגל למשחק מול סבאח, אחרי שהיה מורחק במשחק האחרון.

המשחק בבוקרשט ביום רביעי מעורר הרבה עניין אצל אוהדי הקבוצה, ונראה שהפעם יהיו הרבה יותר מ-250 אוהדים שילוו את הקבוצה. כזכור, הפועל באר שבע החליפה ביתיות לקראת הפלייאוף ולהמשך הליגה האירופית או ליגת האלופות, ובמקום לשחק בעיר סומבטהיי בהונגריה היא תשחק ברומניה, באצטדיון של ראפיד בוקרשט.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי