הפועל רמת גן אמנם סיימה את הערב (שני) עם הפסד 5:4 בפנדלים לבית"ר ירושלים אחרי 3:3 דרמטי בתום 90 דקות , אבל מסאי דגו יצא בעיקר מתוסכל מההרחקה של ז'וטה עמוק בתוספת הזמן, שתשאיר אותו מחוץ למשחק מול מכבי חיפה בשבת בפתיחת הליגה.
"מאוד מאוכזב, מבואס מאוד", אמר דגו. "גם אם היינו מנצחים, בסוף זה גביע הטוטו. האדום הזה של ז'וטה, וואו. הוא שחקן כל כך חשוב ויש לנו בשבת את מכבי חיפה. היינו צריכים אותו שם, אבל קרה מה שקרה".
למעשה, נראה כי ברמת גן יכולים להרגיש מקופחים גם משתי החלטות שיפוט משמעותיות. יוג'ין אנסה קבע 1:2 לבית"ר מעמדת נבדל שנראתה די ברורה, ובהיעדר VAR השער אושר. עמוק בתוספת הזמן ז'וטה ביצע עבירה על ג'ונבוסקו קאלו והורחק, אך למרות שהמגע עצמו לא היה מוטל בספק, כלל לא בטוח שנעשה בתוך הרחבה. נאאל עודה הצביע על הנקודה הלבנה, זיו בן שימול אמנם נעצר אצל עמית רייף, אך נדב מרקוביץ' כבש מהריבאונד וקבע 3:3 בשנייה האחרונה. דגו לא נשאל בסיום על החלטות השיפוט.
על השינוי הגדול שעבר הסגל בקיץ, כשלקבוצה הצטרפו לא פחות מ-20 שחקנים חדשים, אמר המאמן: "התהליך שלנו התחיל מיד לאחר העלייה, כי ידענו שיש לנו המון עבודה. החלפנו את כל הסגל כמעט, חוץ מאסנקה, טויטו והשוער עמית רייף. אבי יחיאל נתן לנו את כל הכלים, לקחנו את הזמן והיינו סבלניים מאוד. עשינו משחקים טובים מאוד בגביע הטוטו ואני מקווה שגם בליגה זה ייראה ככה. אני מאמין שנהיה קבוצה טובה, אבל ייקח קצת זמן. יודע שתוצאות צריך להביא כאן ועכשיו. בחירת השחקנים הייתה על אינטנסיביות, שנוכל ללחוץ כשצריך. זה תלוי גם בביטחון ובתוצאות שלנו. אני משדר להם מהרגע הראשון שאנחנו צריכים לבוא ולשחק בכל מגרש את הכדורגל שלנו. אני רוצה קבוצה אמיצה, אבל את זה ימים יגידו".
לסיום אמר לקראת המפגש עם מכבי חיפה: "עברו שלוש שנים, עברתי כמה מועדונים מאז שהייתי שם. ברור שיש זיכרונות טובים ואני מאוד אוהב את המועדון ואת האנשים שם. אבל זה ספורט ואני רוצה לעשות את הכי טוב שיש ולהביא נקודות. זה שהם לא נראים טוב בגביע הטוטו, זה לא צריך לבלבל אותנו. אני מקווה שנחזור משם עם נקודות".
מה דעתך על הכתבה?