ההצהרה של מקסים פלקושצ'נקו לקראת המשחק מול מכבי חיפה במחזור הפתיחה

play
מקסים פלקושצ'נקו | דני מרון
צפו בתקציר: אחרי 3:3 מלהיב, בית"ר ירושלים ניצחה את הפועל ר"ג בפנדלים

כוכב הפועל רמת גן הבהיר ב-103FM כי העולה החדשה לא תשנה גישה: "עם כל הכבוד, אנחנו לא מסתכלים על מכבי חיפה, יש לנו את סגנון המשחק שלנו ובעזרת השם גם נצא מסמי עופר עם נקודות". וגם: מעמדו המשמעותי בקבוצה והיעדרותו של ז'וטה (שבת, 20:30, ספורט4)

(גודל טקסט)

קשר הפועל רמת גן, מקסים פלקושצ'נקו, עלה אתמול (רביעי) לשידור בתוכנית הספורט של 103FM והתייחס לסגל החדש שבנתה העולה החדשה, למפגש המסקרן מול מכבי חיפה במחזור פתיחת הליגה (שבת, 20:30, ספורט4) ולתפקיד שלו בקבוצה של מסאי דגו. פלקושצ'נקו סיפר על החיבור המהיר בין השחקנים והתייחס גם לציפיות לקראת העונה שבפתח.

האזינו לריאיון

על הדרך שבה מצליחים לחבר סגל חדש כמעט לחלוטין, אמר פלקושצ'נקו: "אני יודע שהם בדקו לפני שהביאו גם את האופי של השחקנים, אז זה משהו שמאוד תרם ויש לנו חדר הלבשה מצוין והשחקנים מחוברים מאוד. אני חושב שגם ראו את זה על המגרש בגביע הטוטו".

לקראת משחק פתיחת הליגה בסמי עופר מול מכבי חיפה, פלקושצ'נקו הבהיר כי הקבוצה לא מתכוונת לשנות את הגישה שלה: "אנחנו לא מסתכלים על מכבי חיפה, עם כל הכבוד. זה לא משנה מי הקבוצה שמולנו, יש לנו את סגנון המשחק שלנו, אנחנו באים ונעשה את ההתאמות שלנו. יש להם את העוצמות שלהם, והקהל, ברור, אי אפשר לתאר את הקהל הזה, אבל אנחנו נבוא לשחק את המשחק שלנו ובעזרת השם גם נצא מהמשחק הזה עם נקודות".

אוהדי מכבי חיפה בסמי עופר | מאור אלקסלסי

בהמשך התייחס הקשר להיעדרותו של ז'וטה, שהורחק מול בית"ר ירושלים ולא יוכל לשחק במחזור הפתיחה: "אני חושב שהוא בלם מצוין, גם בן אדם גברי וטוב, חבר מאוד טוב שלי. מהרגע שהוא הגיע התחברנו. לפי דעתי בלם מצוין ואני חושב שהוא ייחסר לנו מאוד, אבל אני מקווה שמי שיחליף אותו יעשה עבודה לא פחות טובה".

פלקושצ'נקו התייחס גם לתפקידו בקבוצה ולמעמדו בחדר ההלבשה: "גם במכבי נתניה, מי שהכיר אותי והיה קצת בחדר ההלבשה ובמגרש, ראה שהייתי גם שם מנהיג. גם פה, אני יודע מה מצופה ממני ואני מנסה להביא את זה בכל אימון, בכל משחק וגם מחוץ למגרש עם הצעירים, הזרים ומי שצריך. אני מקווה שאצליח לעשות את זה בצורה הכי טובה שיש ואסחוב יחד עם חברים שלי את הקבוצה".

באשר למטרות של הפועל רמת גן בעונת החזרה שלה לליגת העל, הקשר לא מיהר להציב יעד מוגדר: "אנחנו לא מסתכלים על זה עכשיו ולא מציבים מטרות לסוף העונה. אנחנו מתאמנים טוב ולפי דעתי גם נראים טוב. אנחנו רוצים לסיים כמה שיותר גבוה בטבלה".

מקסים פלקושצ'נקו | דני מרון

לסיום, פלקושצ'נקו התייחס גם להיעדר הביתיות ולמעבר לאצטדיון ברחובות שבו תארח הקבוצה את משחקיה: "אני חושב שזה אצטדיון טוב, מאוד ביתי, 6,000 מקומות. קצת רחוק אולי לאוהדים ואנחנו מתבאסים בשבילם שהם צריכים לעשות את הנסיעה הזו, אבל אנחנו מקווים מאוד שבאמת עם התוצאות וסגנון המשחק והכדורגל שנציג, זה יסחוף את הקהל להגיע כמה שיותר ואני מקווה שהם יגיעו למקסימום האפשרי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי