למרות ההדחה הכואבת מליגת האלופות, הפועל באר שבע לא משנה את התוכניות החיזוק שלה. האלופה עושה מאמצים כדי להתקדם עם הקשר הברזילאי אלאן, כאשר במועדון מנהלים במקביל משא ומתן עם בלם נוסף. המטרה לסגור את שתי העסקאות בהקדם על מנת להעמיק את הסגל למאבקים בליגה האירופית ובליגה.
אלאן בן ה-26, ששיחק בעבר בפלמייראס ובעונה שעברה במוריירנסה הפורטוגלית, הוא אחד משלושה קשרים שנמצאים על הכוונת של באר שבע. המטרה היא לסגור עם אלאן או עם אחד משני הקשרים האחרים עמם המועדון מצוי במשא ומתן, ובמקביל להשלים צירופו של בלם.
בבאר שבע רוצים לבנות סגל עמוק מספיק כדי להתמודד בשתי החזיתות המרכזיות שמחכות לקבוצה. אחרי הזכייה באליפות בעונה שעברה, המטרה היא להיאבק על התואר פעם נוספת, ובמקביל לרשום קמפיין מוצלח בשלב הליגה של הליגה האירופית. לשם כך רוצים במועדון להוסיף איכות ועומק בשתי העמדות עוד לפני סגירת מועד הרישום למפעל האירופי.
בינתיים, מנכ"ל המועדון ניר כץ והמנהל אביתר אילוז המריאו מבאקו למונאקו לקראת הגרלת הליגה האירופית. הבעלים אלונה ברקת ובעלה אלי ברקת חזרו לישראל יחד עם הקבוצה, שתנסה כעת להתאושש מההדחה הדרמטית מול סבאח ולהפנות את המבט לאתגרים שנותרו לה העונה.
מה דעתך על הכתבה?