חוזרת לליגה: אחד השחקנים החשובים של הפועל באר שבע ייעדר מול ר"ג

אחרי ההדחה המאכזבת, הקבוצה של רן קוז'וך תפגוש כבר בשבת את הפועל רמת גן במשחק פתיחת העונה שלה בליגת העל, כאשר איגור זלאטנוביץ' צפוי להיעדר. "אין לנו זמן להתאבל"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

הפועל באר שבע נחתה היום (רביעי) בנתב"ג לאחר ההדחה המאכזבת מליגת האלופות על ידי סבאח.

הפנים כבר לשבת, למשחק מול הפועל רמת גן באצטדיון ברחובות. "עם כל הצער שבדבר, אין לנו זמן להתאבל. צריך לנצח בשבת בליגה בכוח. נבוא מאוכזבים וכואבים והשחקנים יסחבו את זה עוד זמן רב, זה בטוח, אך קבוצה מקצוענית שמחזיקה מעצמה צריכה לדעת להפריד את הדברים ולבוא בשבת ולנצח, כי ראינו נגד הפועל חיפה בגביע הטוטו שלא ידענו לעשות את ההפרדה", אמרו גורמים במועדון בדרך חזרה מאזרבייג'ן לישראל.

מי שצפוי להחמיץ את המשחק בשבת הוא איגור זלאטנוביץ', שהוחלף אמש במחצית הראשונה בגלל מתיחה במפשעה, והוא לא צפוי לעמוד לרשות רן קוז'וך. לעומתו, מיגל ויטור, שהוחלף בהפסקה, יתייעץ עם רופאי הקבוצה, והם יקבלו החלטה, לאחר החבטה שספג בפניו, אם הוא יכול להיכלל בסגל.

גיא מזרחי וניב יהושע, שהוחלפו עקב שרירים מכווצים, אמורים להיות כשירים, ובכל מקרה מצבם יתבהר רק מחר, כשהקבוצה תחזור להתאמן.

איגור זלאטנוביץ' שחקן הפועל באר שבע לאחר ההדחה מליגת האלופות
ימצאו נחמה בליגה האירופית? זלאטנוביץ' | אודי ציטיאט

מי שכן דיבר בטיסה התייחס למה שעברה הפועל באר שבע בבאקו. אחד השחקנים סיפר: "בסופו של דבר זה מה שאתה חולם עליו מהיום שאתה משחק כדורגל. ליגת האלופות היא הדבר הכי גדול שיש. לא הרגשנו בטוחים גם בשניות האחרונות, חששנו שהם יבקיעו עוד גול ולא הרפינו לרגע, אבל זה הכדורגל.

"עם כל הכאב, אנו צריכים להיות גאים על מה שעשינו בקיץ הזה", הוסיף השחקן, "אלונה רצתה רק קונפרנס ובסוף נשחק בליגה האירופית מול שמונה קבוצות שחלקן יהיו בוודאות חזקות יותר מקבוצות שהיינו צריכים לפגוש בליגת האלופות. ראינו נגד מי מכבי תל אביב שיחקה בשנתיים האחרונות, ראינו אותה משחקת מול אסטון וילה בחוץ ומול קבוצות גרמניות חזקות כמו שטוטגרט. אנחנו צריכים להיות גאים על מה שעשינו, למרות שכל אחד מאיתנו יסחוב את המועקה עוד הרבה זמן".

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע, ליגת העל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי