משה פרימו, אורי אוזן ויוני הללי התייחסו ב-103FM למצבן של מכבי חיפה ומכבי תל אביב, לביקורת מצד הקהלים ולשאלה האם הסגלים הקיימים מספיקים כדי להתמודד העונה על האליפות.
פרימו אמר: "שני המועדונים הענקיים האלה לא מספקים את הסחורה לאוהדים שלהם, הכעס גדול. במכבי חיפה שנתיים עשו טעויות ובמכבי תל אביב הקיץ הזה".
אוזן הרחיב: "האוהדים כועסים על הבעלים, מוצדק או לא, זה המצב. אוהדי מכבי חיפה על יעקב שחר על כשל בהחלטות בשלוש השנים האחרונות, זה לא רק שנתיים. אוהדי מכבי תל אביב על מיטש גולדהאר על מה שקרה מאז אירוע ז'ארקו לאזטיץ', ככה זה מסתמן ואנחנו לא רואים בינתיים שינוי".
על מכבי תל אביב הוסיף אוזן: "מכבי תל אביב לא תהיה באירופה, מכה לא פשוטה, וזה היה נראה שמבחינת ההנהלה לא נעשה מאמץ להגיע לאירופה, כי לא ראינו רכש או החתמות יוצאות דופן. היו הכנסות, הנה היום נחתמה עסקה גדולה ושאפו למכבי תל אביב על מכירת סייד אבו פרחי".
אוזן סיכם את מצבן המקצועי של השתיים: "נסייג, שתי הקבוצות פתחו עם ניצחונות בליגה. ניצחון של מכבי חיפה יכול להשאיר הכול מאחור, אבל קשה לי לראות את זה קורה. שתי הקבוצות האלה צריכות שינויים בסגלים האלה, כי אחרת הן לא תוכלנה להתחרות בהפועל באר שבע ובבית"ר ירושלים".
הללי, מנגד, טען כי הסגל של מכבי חיפה איכותי יותר מכפי שמציגים אותו: "בכל פרמטר, במכבי חיפה יש שחקנים יותר טובים מהשחקנים של באר שבע, בכל עמדה חוץ מלוקאס ונטורה ואליאל פרץ, וגם הם לא גאוני הדור".
פרימו לא הסכים: "יש למכבי חיפה את ברוניניו, ומסביבו עשרה שחקנים שיש טובים מהם בקבוצות שלא מועמדות לאליפות. פעם ראשונה שקורה דבר כזה. בכל קבוצה תמצא שחקן טוב יותר מאלה שיש במכבי חיפה, בינוניים שיש בכל הקבוצות".
מה דעתך על הכתבה?