תמורת 750 אלף יורו: הפועל באר שבע על סף החתמה סופר משמעותית

play
אדריאן אוגריסה | קובי אליהו
צפו בתקציר: אליאל פרץ כבש בדקה ה-91, הפועל ב"ש ניצחה 1:2 את הפועל ר"ג 03:01

אדריאן אוגריסה, הכוכב הפרואני של עירוני קרית שמונה, יחתום לשלוש שנים בשורות האלופה, שמשוכנעת שכעת יהיו ברשותה החלוצים הכי טובים בליגת העל. מטרת החיזוק הבא של רן קוז'וך: קשר התקפי זר

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

אדריאן אוגריסה יחתום היום (שני) בהפועל באר שבע, ויחזק אותה לקראת המשימות שלה בעונה הקרובה: זכייה שנייה ברציפות באליפות והופעה טובה ומוצלחת בליגה האירופית במקביל. חלוץ עירוני קרית שמונה יחתום לשלוש שנים, והפועל באר שבע תרכוש אותו תמורת 750 אלף יורו.

החלוץ הפרואני – מטובי השחקנים הזרים בליגת העל בעונה שעברה – לא קיבל הצעה הקיץ לעבור לאחת הקבוצות הגדולות בארץ, אך בעקבות ההגעה של הפועל באר שבע לליגה האירופית הוחלט במועדון לחזק את הסגל ולהעמיק אותו, ולרכוש את השחקן למרות שיש לה כבר את איגור זלאטנוביץ' ואת ג'אבון איסט.

אדריאן אוגריסה שחקן עירוני קרית שמונה חוגג שער
שדרוג. אוגריסה | אודי ציטיאט

בבאר שבע משוכנעים שכעת יהיו ברשותם החלוצים הכי טובים בליגת העל, שיתאימו למשימות שיש לקבוצה, ולעומסים שלה עם שני המפעלים. להפועל באר שבע יש מקום לזר נוסף, והמטרה היא להחתים גם קשר התקפי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי