בית"ר בשיחות עם קשר אחורי זר, הפייבוריטית להחתימו: קבוצה אחרת בישראל

play
יוהאן טורס | NELSON ALMEIDA / Contributor
צפו בתקציר: הפועל ת"א הביסה 0:3 את בית"ר, אווסו כיכב עם שער בכורה 03:51

סגנית האלופה ומכבי נתניה בשיחות עם יוחאן טורס בן ה-23, כשנראה שהקבוצה של רוני לוי קרובה יותר להחתימו. הירושלמים סימנו את השחקן, שכונה "קאנטה", כחלופה אם סרנה לא יגיע. צפו בביצועיו

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

הקשר הקולומביאני יוחאן טורס עשוי לנחות בקרוב בליגת העל, כשמכבי נתניה ובית"ר ירושלים מנהלות שיחות בניסיון לצרפו וכרגע עושה רושם שהראשונה היא הפייבוריטית להחתימו. הקבוצה של רוני לוי במגעים עם נציגיו כבר מספר ימים, בעוד סגנית האלופה סימנה אותו לאחר שהשיחות בנוגע לצירוף אלכסיס סרנה נתקעו. סרנה הוא עדיין המועמד המוביל של בית"ר, ובגלל זה הקבוצה של אלמוג כהן לא קידמה את המו"מ עם טורס לכדי סגירה.

טורס בן ה-23, קשר אחורי, גדל במחלקת הנוער של אינדפנדיינטה סנטה פה ועלה לקבוצה הבוגרת ב-22, בשורותיה רשם 116 משחקים וסיפק ארבעה שערים. אשתקד רשם 36 הופעות בכל המסגרות וסיפק שער בודד ו-0 בישולים, אך השבוע סייע לקבוצתו לחזור מפיגור בדרך ל-2:3 על מיז'ונאריוס, עם חטיפה ושער. יש לו 14 הופעות בנבחרת קולומביה עד גיל 20 וארבע הופעות בנבחרת קולומביה עד גיל 23. הכינוי שלו הוא "קאנטה", בשל הדמיון הפיזי לאנגולו קאנטה.

צפו בביצועיו של יוחאן טורס

ערך השוק שלו באתר "טרנספרמרקט" עומד על 900 אלף יורו ובעבר הוא נחשב לפוטנציאל גדול: בסוף 2022 נטען כי ווטפורד ומנצ'סטר סיטי שלחו סקאוטים כדי לצפות בו, כשבין היתר אף קיבל זימון להתאמן עם הנבחרת הבוגרת של קולומביה.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי