עוד מכה כואבת לסכנין: שחקן הרכש שהגיע רק לפני שבוע נפצע

play
יוסי אבוקסיס | ברני ארדוב
צפו: מכבי פתח תקוה ספגה אחרי 36 שניות אך הפכה מול סכנין ונותרה מושלמת 02:54

\דניאל פרסקיב, שהצטרף לבני סכנין רק לפני כשבוע, סובל מקרע בשריר ברגלו וצפוי להיעדר כחודש. החלוץ הרומני יחמיץ את המשחק מול בית"ר ירושלים ואת המפגש עם הפועל חיפה, וישוב לאחר פגרת הנבחרות

קבוצות: בני סכנין
(גודל טקסט)

מכה מקצועית גדולה נוספת לבני סכנין. לאחר שאיבדה את הבלם הזר שלה, דימיטרי קבארה, שקרע את הרצועה הצולבת וסיים את העונה, כעת מתברר שגם החלוץ הרומני דניאל פרסקיב סובל מקרע בשריר ברגלו, וצפוי להיעדר כחודש.

פרסקיב, שהגיע לסכנין לפני כשבוע, נפצע במהלך אחד האימונים האחרונים, ואמש התבררה חומרת הפציעה ומשך ההיעדרות המשוער.

הרומני יחמיץ כמובן את המשחק הקרוב נגד בית"ר ירושלים ביום שני בדוחא, וייעדר גם מהמשחק שלאחר מכן נגד הפועל חיפה. נכון לעכשיו מסתמן כי פרסקיב יהיה כשיר לחזור לשחק רק אחרי פגרת הנבחרות, בתחילת חודש אוקטובר.

ניקולאי מינקוב שחקן נבחרת בולגריה לפני פין עזאז שחקן נבחרת אירלנד
ניקולאי מינקוב שחקן נבחרת בולגריה לפני פין עזאז שחקן נבחרת אירלנד | אימג'בנק GettyImages, Charles McQuillan

בקבוצה ממשיכים בחיפושים אחר זרים חדשים, וכפי שפורסם אמש (שישי) בספורט1, אחד המועמדים לעמדת המגן הוא הבולגרי ניקולאי מינקוב, שסיים חוזה בבוטב פלובדיב הבולגרית.

עוד באותו נושא: בני סכנין, ליגת העל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי