אבישי כהן אובחן עם קרע במניסקוס: זהו זמן ההיעדרות הצפוי

play
אבישי כהן, מגן הפועל פתח תקוה | אודי ציטיאט
צפו בתקציר: ללינדאל בישל בבכורה, הפועל ת"א ניצחה 0:3 את הפועל פ"ת 02:42

מגן הפועל פתח תקוה יעבור ניתוח בברכו ולא ישוב עם תום הפגרה, כאשר משך ההחלמה תלוי בהתקדמות הטיפול

(גודל טקסט)

הפועל פתח תקוה עדכנה הערב (חמישי) כי אבישי כהן אובחן עם קרע במניסקוס וצפוי להיעדר מספר שבועות. המגן הימני נפצע באימון הקבוצה, יעבור ניתוח ארתרוסקופיה ומשך ההחלמה שלו תלוי בהתקדמות הטיפול.

כהן בן ה-31, שירד ליגה עם מ.ס. אשדוד בעונה הקודמת, פתח בהרכב של קבוצתו החדשה בחמשת מחזורי הפתיחה, אך בתבוסה 3:0 בבלומפילד מול הפועל תל אביב בשישי האחרון הוחלף כבר בדקה ה-24. המלאבסים הפסידו ארבע פעמים עד כה והם מתחת לקו האדום עם שלוש נקודות בלבד.

שחקן הפועל פתח תקוה אבישי כהן
אבישי כהן | דני מרון

עם חזרת ליגת העל מפגרת הנבחרות, ב-10 באוקטובר, הפועל פתח תקוה תארח את מכבי נתניה. שבוע לאחר מכן תצא לדוחא כדי לפגוש את בני סכנין, ב-25 באוקטובר תארח את בית"ר ירושלים ואת החודש תסיים בחוץ מול הפועל חיפה. ב-7 בנובמבר מצפה לה משחק ביתי מול העולה הפועל רמת גן, ואז תהיה פגרת נבחרות נוספת בת שלושה שבועות.

עוד באותו נושא: אבישי כהן, הפועל פתח תקוה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי