בהפועל רמת גן הגבירו את קצב ההכנות לקראת משחק החזרה לליגה, כאשר הקבוצה תארח ביום ראשון את בית"ר ירושלים באצטדיון ברחובות. העולה החדשה פתחה את העונה בצורה חלשה למדי, עם ניצחון בודד וארבעה הפסדים, אך במועדון מדברים בעיקר על סדר המשחקים שזימן לאורדונים שלושה משחקים רצופים מול מכבי חיפה, הפועל באר שבע והפועל תל אביב, כבר בתחילת הליגה.
ביום ראשון תפגוש רמת גן מועדון גדול נוסף, כאשר תארח כאמור את שחקניו של אלמוג כהן, שמגיעים במומנטום מצוין ואחרי שלושה ניצחונות ליגה רצופים. "במשחקים כאלה המשמעת הטקטית והלב של השחקנים באים לידי ביטוי", אמרו ברמת גן לקראת המשחק. "בית"ר קבוצה מסוכנת מאוד, עם המון שחקנים טובים ומוכשרים, ועל כל טעות אנחנו יכולים להיענש בצורה מיידית".
המאמן מסאי דגו יוכל ליהנות מסגל מלא, כאשר גם גוני נאור וגם עידו עולי, שאמורים לפתוח, החלימו מפציעות וחזרו לאימונים מלאים עם הקבוצה. שחקני הנבחרת הצעירה, השוער עמית רייף והמגן נועם שוורץ, ישובו הערב ארצה ממשחקה של הצעירה בנורבגיה, וממחר הם צפויים להצטרף לאימונים.
כפי שכבר פורסם כאן, ברמת גן ניצלו את הפגרה כדי להכניס חלק מהזרים לכושר משחק, בעיקר כריסטופר בוניפייס ומריוס נובייסי, שהגיעו לקבוצה ללא הכנה מקצועית ראויה בקיץ, דבר שהשפיע מאוד על כושר המשחק הלקוי שבו היו בחודש הראשון של ליגת העל. כעת מאמינים ברמת גן שהפגרה אפשרה למרבית השחקנים ליישר קו מבחינת המוכנות, והקבוצה אמורה להיראות טוב יותר על המגרש במשחקים הקרובים.
מה דעתך על הכתבה?