דאגה גדולה בהפועל חיפה לקראת המשק מול מכבי פתח תקוה ביום שבת. אריאל מנדי, אחד השחקנים החשובים של הקבוצה העונה, נעדר מהאימונים בשבוע האחרון ונמצא בספק למשחק. במועדון מהכרמל לא מעוניינים לסכן אותו והמאמן חיים סילבס ישתמש בו רק במידה והשחקן ירגיש מוכן במאת האחוזים.
אם מנדי לא ייכלל ב-11, נועם כהן יוסט לעמדת המגן השמאלי, ואילו הקפטן דור מלול יפתח בהרכב בעמדת המגן הימני. מי שייעדר בוודאות הוא החלוץ וויליאם אגאדה, שמחלים מפציעה ועדיין לא כשיר לעמוד לרשותו של סילבס.
דקות ספורות לפני שריקת הפתיחה יקיימו המועדון ושחקני שתי הקבוצות טקס זיכרון מיוחד לזכר 11 אוהדי ואוהדות הפועל חיפה שנרצחו ונפלו בטבח השבעה באוקטובר ובמלחמת "חרבות ברזל".
הטקס ייערך בהשתתפות המשפחות השכולות, ובשמן יישא דברים אורן אגמון, אביו של סמ"ר אדם אגמון ז"ל, שנפל בקרבות הקשים. בין הנופלים שיצוינו בטקס תהיה גם מאי נעים ז"ל (נכדתו של מאמן העבר שלמה שרף ואחייניתו של המאמן יובל נעים), שאחיה טל נעים משחק במועדון. המועדון קורא לאוהדים להקדים את הגעתם לאצטדיון כדי לכבד את זכרם של הנופלים.
מה דעתך על הכתבה?