האם יש בעיה עם קרייב? בהפועל תל אביב מנסים לשמור על הקלפים קרוב לחזה

play
שחקן הפועל תל אביב, אנדריאן קרייב | GettyImages, Antonino Lagana
צפו: שערים אדירים לאווסו ואלטמן, הפועל תל אביב ניצחה 1:3 את קרית שמונה 04:14

אחרי שהקשר נותר מחוץ לסגל בפעם השנייה ברציפות, אופיר סער הסביר ב־103FM מדוע לא מדובר בהכרח בסיבה לדאגה, התייחס להתנהלות של האדומים סביב רישום הזרים והחמיא לאל ים קנצפולסקי: "נתן משחק אדיר" | האזינו

(גודל טקסט)

אחרי הניצחון 1:3 על עירוני קריית שמונה בנתניה, בתוכנית הספורט של 103FM עסקו אתמול (ראשון) בהיעדרו של אנדריאן קרייב, שנותר מחוץ לסגל הפועל תל אביב בפעם השנייה ברציפות. זאת, לאחר שהמועדון הודיע כי הקשר הבולגרי לא חש בטוב.

האזינו לשיחה

משה פרימו פתח את הדיון והעלה תהיות בנוגע להיעדרותו של הקשר: "תגיד, אופיר, יש איזו בעיה עם קרייב? נכון שהפועל תל אביב הודיעה, ואני מאמין להודעות שלה, שהוא לא חש בטוב, אבל אם אני לוקח את זה שזה משחק שני ברציפות כבר שהוא לא בסגל, יכול להיות שיש כאן סימני שאלה? או שאתה אומר 'שום דבר, הוא הרגיש לא טוב'?"

אופיר סער, שמסקר את הפועל תל אביב, השיב והסביר כי קרייב לא חש בטוב בימים שלפני המשחק: "לא, לא, הוא היה אמור לפתוח, הוא לא הרגיש טוב בימים שלפני המשחק. אם הוא היה פותח, או בואטנג או ללינדאל לא היו בסגל".

בהמשך התייחס סער גם להתנהלות של האדומים סביב רישום הזרים לסגל: "בשני המשחקים האחרונים, כדי שזה לא ייצא לתקשורת, כל שמונת הזרים מוזמנים למשחק. הם רושמים 22 שחקנים, כול הזרים רשומים ברשימה. הם רוצים גם קצת להערים על היריבה, שלא תדע. בכל אופן, בכל משחק המטרה של הפועל תל אביב היא שזה יהיה שחקן אחר, לא שחקן שלא ישחק ברצף".

יוני הללי ביקש לדעת אם היעדרות נוספת של קרייב תעורר תהיות: "אם קרייב לא יהיה בסגל גם נגד טבריה, אתה תופתע?" סער השיב: "אם הוא כשיר והוא לא בסגל, ברור שיש משהו, אבל אם הוא יהיה כשיר זה לא יקרה".

שחקן הפועל תל אביב, אנדריאן קרייב | GettyImages, Antonino Lagana

לצד ההתייחסות להיעדרותו של קרייב, סער החמיא גם לאל ים קנצפולסקי, מחליפו, ששוב הציג יכולת טובה במרכז המגרש: "השחקן הכי טוב על המגרש היה קנצפולסקי, שנתן משחק אדיר. היו לו אמנם כמה איבודים, אבל הוא בגרף שיפור אדיר, והפועל תל אביב משחקת מצוין גם כשקרייב בחוץ וקנצפולסקי בפנים. לפעמים כשזה קורה, יותר קל לך להמשיך עם זה גם".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי