קצת יותר מ-29 אלף צופים צפויים להגיע ביום שני לאצטדיון טדי, שיארח את המפגש המסקרן בין בית"ר ירושלים למכבי תל אביב. לבית"ר קרוב ל-21 אלף מנויים, בעוד 3,000 כרטיסים הוקצו לאוהדי האורחת. בעקבות ההפרדה ביציע הדרומי, המועדון הירושלמי העמיד למכירה 4,000 כרטיסים נוספים לאוהדיו, עם עדיפות לבעלי מנוי בית"רי. הכרטיסים צפויים להימכר במלואם, ובתוספת ההזמנות לנותני החסות, לעירייה ולאורחי הכבוד, מספר הצופים באצטדיון צפוי לחצות את רף 29 האלף.
לרשותו של אלמוג כהן יעמוד, נכון לעכשיו, כל סגל השחקנים פרט לירדן כהן הפצוע. המשמעות היא ששמונה זרים יהיו כשירים, עם חזרתו של בריאן קארבלי, ואחד מהם ייגרע מהסגל. כל הזרים של בית"ר שיחקו בליגת העל בעונה שעברה ומכירים את הנוהל, כאשר אלכסיס סרנה עודכן בנושא בשיחה נפרדת עם הגעתו.
"יש לנו שמונה זרים טובים ויעילים, זה מצב שרצינו להגיע אליו, אין לנו תלונות", סיכמו בצוות המקצועי את הסיטואציה. עם זאת, גם התחרות על מקום בין 20 השחקנים שיתלבשו למשחק קשה, לאחר שבמשחק האחרון נגד הפועל רמת גן נועם מוצ'ה ונבו שדו לא נכללו בסגל.
ביום חמישי תחנוך בית"ר את קיר ההנצחה בבית וגן, לזכר אוהדיה שנרצחו ב-7 באוקטובר ובמלחמה הנמשכת עד היום. המשפחות השכולות יגיעו לאירוע וצפויות לקחת חלק בטקס.
מה דעתך על הכתבה?