"צריך לכבד אותו": קרבאלי ואלמוג כהן הגיבו לתקרית עם ירדן שועה

play
שועה וקרבאלי מתעמתים | צילום מסך
צפו: החמצות ענק לדור פרץ ועומר אצילי בתיקו הקצבי בין בית"ר למכבי ת"א 05:03

מאמן בית"ר ירושלים סיכם באכזבה את ה-0:0 מול מכבי תל אביב ("עשינו הכל בשביל לנצח"), והתייחס גם לאירוע החריג: "זה ביניהם". הבלם הוסיף: "לא קרה כלום"

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)
מחזור 7
הסתיים
19/10/2026

בית"ר ירושלים

      0
      :
      0

          מכבי תל אביב

          רצף ארבעת הניצחונות של בית"ר ירושלים הגיע לסיומו הערב (שני) בטדי, עם 0:0 מול מכבי תל אביב. על כן, הפער ביניהן נותר על ארבע נקודות, החבורה של אלמוג כהן תנסה לשוב למסלול הניצחונות כשתתארח במחזור הבא אצל הפועל פתח תקוה.

          "אני מאוכזב, בטדי אני רוצה לנצח. בכלל לא שמחתי מהתיקו הזה. עשינו הכל בשביל לנצח, לשתי הקבוצות היו מצבים מצוינים", סיכם אלמוג כהן. "מיגל סילבה עשה את העבודה כמו שצריך, בשביל זה הוא עומד בשער. יש לנו שחקנים מאוד צעירים שרוצים ללכת קדימה ולהכריע, החילופים הביאו לנו יותר תעוזה אבל פחות סדר במשחק".

          המאמן הירושלמי הוסיף ואמר: "אנחנו משחקים הרבה יותר אינטנסיבי ודינמי, מה שלא היה בשני המשחקים הראשונים העונה. ככל שנתקדם ונרוץ, ניצור יותר מצבים. היה לנו המון מזל עם ההחמצה של דור פרץ, אבל חוץ מזה היו לנו הזדמנויות יותר טובות. היה קצת בלגן וזה היה לטובת מכבי, היא קבוצה מאוד איכותית. עד החילופים שלטנו במשחק".

          מאמן בית"ר ירושלים אלמוג כהן
          | דני מרון

          על סף השריקה לסיום המחצית הראשונה נרשמה תקרית חריגה, כשבית"ר קיבלה כדור חופשי. ירדן שועה ובריאן קרבאלי התווכחו מי יבעט אותו, שחקנים נוספים הפרידו ובסופו של דבר הכוכב, כמובן, היה זה שהגביה אותו לכיוון הרחבה. אלמוג כהן נשאל על כך ואמר: "לא דיברתי על זה בחדרי ההלבשה, אנחנו מאוד ברורים עם מה שאנחנו רוצים מהשחקנים. אם זה היה טיפה יותר קרוב לשער אולי קרבאלי היה יכול לבעוט, זה ביניהם. אם זה יותר נמוך, ברור שירדן לוקח את זה".

          בריאן קרבאלי עצמו אמר: "לא קרה כלום. הוא הקפטן ואני צריך לכבד אותו, אני אוהב אותו. הכל בסדר. דיברנו במחצית וזהו, אמרנו שאנחנו אוהבים אחד את השני וצריך להמשיך הלאה. אנחנו זקוקים זה לזה".

          על המשחק עצמו אמר הבלם שהצטיין: "אני לא שמח כי אני רוצה לנצח בכל משחק, אבל לא קל לשחק נגד מכבי תל אביב. כולם נתנו את המקסימום שלהם". על הצלת הענק מול דור פרץ: "אני אוהב את מיגל ומציל אותו כמו שהוא מציל אותי. אנחנו שומרים אחד על השני".

          ומתי יחתום על חוזה חדש? "אני אוהב את בית"ר, אני שמח מאוד כאן. כולם נתנו לי כאן ביטחון ובזכותם השתפרתי. אני רוצה לחתום אבל כרגע מתמקד בלנסות לתת את המקסימום בכל יום. אני לא יודע מתי אחתום, אבל אשמח מאוד".

          במוקד המחזור השמיני תארח מכבי חיפה את בית"ר ירושלים, בדיוק בעוד שבוע.

          מה דעתך על הכתבה?

          אהבתי
          לא אהבתי