דריכות במכבי חיפה: "אם יותר מאלף אוהדים מגיעים, גם אנחנו צריכים להופיע"

play
נהנו מכל רגע. שחקני מכבי חיפה מודים לקהל | מאור אלקסלסי
צמד למוחמד, מכבי חיפה חגגה עם 0:4 אדיר על אפולון לימסול 05:58

למרות היתרון, במכבי חיפה מתעקשים לשמור על דריכות בגומלין נגד אפולון לימסול (20:00, ספורט1): "קריטי שנשמור על מומנטום"

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

מאמן מכבי חיפה, ברק בכר, המשיך להדגיש בפני שחקני הקבוצה את חשיבות המשחק הערב נגד אפולון לימסול (שלישי, 20:00, ספורט1) למרות היתרון המשמעותי 0:4 מהמשחק הראשון. בכר הבהיר שיש כמה מטרות במשחק: האחת לנצח לראשונה על אדמת קפריסין קבוצה מקומית, דבר שאף קבוצה ישראלית לא עשתה במשחק רשמי, השנייה היא שיפור הניקוד של ישראל במפעלים האירופים והשלישית לשמור על מומנטום לקראת המשחקים הבאים.

אחד השחקנים אמר הבוקר: "ברור שאנחנו כמעט בטוחים בשלב הבא, אבל אם נזלזל זה יפגע בנו – גם במשחק הזה שנוכל להסתבך וגם במשחקים הבאים. קריטי שנשמור על המומנטום".

"צריך רק לראות כמה קהל שלנו נמצא כאן בקפריסין ולהבין שאנחנו חייבים לתת הכל", אמר שחקן אחר "אם יותר מ-1,000 אוהדים מגיעים אז ברור שגם אנחנו צריכים להופיע למשחק".

שחקן מכבי חיפה עומר אצילי
חוזר ל-11. אצילי | מאור אלקסלסי

בכר כידוע לא תרגל הרכב, אבל ההערכה היא שהוא יבצע לפחות ארבעה שינויים. עומר אצילי, סאן מנחם ומוחמד אבו פאני צפויים לקבל את המקום ב-11.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה