ליגה א': נורדיה סיימה את העונה הסדירה במקום השני ותפגוש את דימונה

ניצחון 1:2 של הירושלמים על קרית מלאכי הבטיח עבורם את הסגנות. 0:3 ליבנה, שתפגוש הפועל הרצליה בפלייאוף

(גודל טקסט)

יומיים אחרי שעירוני מודיעין עשתה היסטוריה ועלתה לליגה הלאומית לראשונה אי פעם, המאבק על הכרטיס הנוסף לליגת המשנה נפתח עם מחזור מסקרן בליגה א' דרום.

במוקד עמד הניצחון של בית"ר נורדיה שגברה 1:2 על עירוני קרית מלאכי והבטיחה את המקום השני בתום העונה הסדירה, שיעניק ביתיות לאורך הפלייאוף. בר שושן ודוד אסנקה כבשו לזכות הירושלמים, אורי זוהר צימק עבור האורחת.

מ.ס. דימונה, יריבתה של נורדיה בפלייאוף, רשמה 0:3 משכנע על הפועל הרצליה בקרב בין שתי קבוצות שייפגשו בפלייאוף העליון. אליאור משעלי, שי מזור וגיל חדד כבשו למנצחת, הרצליה נותרה במקום השלישי.

בר שושן שחקן בית"ר נורדיה ירושלים חוגג שער
בדרך ללאומית? בר שושן חוגג | דני מרון

המדורגת רביעית מכבי יבנה, שתפגוש את הרצליה בפלייאוף, ניצחה אף היא 0:3 את שמשון תל אביב. גיא משפתי ועמרן אלקרינאוי כבשו למנצחת.

הפועל לוד קרובה לרדת לליגה ב' למרות שניצחה 1:4 את מכבי שעריים. רועי בן בסט כבש צמד ללוד, וובה בראון ואמיר חסונה הוסיפו בעוד דניאל דה וונדלר כבש לשעריים.

עוד באותו נושא: בית"ר נורדיה ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי