מועדון הכדורגל הפועל חדרה קיים היום (ראשון) מסיבת עיתונאים, והכריז רשמית על שיתוף פעולה מקצועי עם מועדון הפאר הפורטוגלי, בנפיקה ליסבון. הפועל חדרה ירדה אמנם לליגה א', אך בחסות ראש העיר חדרה, ניר בן חיים, במועדון הכריזו לפני מספר שבועות על החלפת בעלים, עם מינויו של מנכ"ל הבורסה לניירות ערך, איתי בן זאב, לבעלי המועדון. אסי רחמים ישמש כנציג הבעלים, ועמיר נוסבאום יהיה מאמן הקבוצה וינסה להעלות אותה בחזרה לליגה הלאומית.
שיתוף הפעולה עם בנפיקה יבוא לידי ביטוי תחילה במחלקת הנוער של המועדון, כאשר במסגרת המעטפת שתעניק בנפיקה יגיעו מספר אנשי מקצוע פורטוגלים לעבוד כאן בישראל, מתוך מטרה לפתח את מחלקת הנוער ולהשקיע בצמיחתם של ילדי המחלקה לקראת העתיד. במסיבת העיתונאים נכחו מיגל רייש, מתאם ההתרחבות הגלובלית של בנפיקה, ודיוויד גומז, מתאם טכני בין־לאומי במועדון הפורטוגלי. כחלק משיתוף הפעולה, בנפיקה תשלח לישראל מאמן מטעמה, שיאמן החל מהעונה הקרובה את קבוצת הנוער של הפועל חדרה.
כחלק מהחזון של החיבור הזה, ייערך כעת שיתוף פעולה שיחבר את הפועל חדרה, בנפיקה ליסבון ופרויקט טוני רואנדה, כמודל בינלאומי שמשלב קהילה, מצוינות מקצועית ופיתוח כישרונות צעירים, תוך הענקת אופק מקצועי חדש להפועל חדרה לקראת השנים הקרובות.
נציג הבעלים, אסי רחמים, עובד למעלה משנתיים בתוכנית טוני רואנדה, פרויקט כדורגל מהגדולים בעולם, שבמסגרתו מאתרים ומטפחים כישרונות צעירים בכל העולם. הפרויקט מנוהל על ידי ממשלת רואנדה וראשי בנפיקה הפורטוגלית. כעת, מתוקף תפקידו החדש בחדרה, יביא רחמים את פרויקט טוני רואנדה למחלקת הנוער בחדרה, במטרה לפתח את מחלקת הנוער של המועדון.
מה דעתך על הכתבה?