נבחרת סיימה לפני שעה קלה את אימון הבוקר מתוך שניים שתקיים כשבערב יהיה אימון נוסף. המאמן אלי גוטמן רוצה לשמור על שקט תעשייתי. אימון הבוקר היו סגור ורק ברבע השעה הראשונה התאפשר לעיתונאים מישראל לצפות באימון כשאימון הערב יהיה סגור לחלוטין.
ערן זהבי התייחס לנושא ואמר: "סגירת אימונים מדי פעם זה דבר מקובל בכל העולם. גם ברמות של נבחרות וגם בקבוצות במפעלים אירופים. המטרה היא לקיים אימון שקט בלי שעיניים נוספות יראו מה המאמנים מתכננים".
גוטמן החליט לסגור את האימונים בפני התקשורת הישראלית, כאשר החשש של המאמן שנבחרת בוסניה תשלח בהסוואה מרגלים כדי לצפות בתרגול הטקטי של ישראל. המאמן קיים שיחות אישיות עם הקפטן טל בן חיים, ערן זהבי וביברס נאתכו וביקש ממנהיגי הנבחרת לעורר את החבורה לנוכח התרדמה והעייפות של האימון.
ההרכב שתורגל באימון אמש היה: אופיר מרציאנו, אוראל דגני, טל בן חיים, רמי גרשון, עומרי בן הרוש, שרן ייני, ביבראס נאתכו, ערן זהבי, בן שהר, עומר דמארי.
גוטמן. בלחץ (עדי אבישי)
לעובדה שהאצטדיון בבוסניה מזכיר את בלומפילד בעת הדרבי נגד הפועל אמר: "אין לי בעיה שרוב הקהל יהיה נגדי כמו בדרבי נגד הפועל ושהתוצאה תהיה כמו במשחקים האלה. אנחנו יודעים מה מצפה לנו, אין בנבחרת ירידת מתח. כולנו יודעים שסיום המשחק נגד בוסניה, יהיה גם סיום העונה ואנו רוצים לסיים בתוצאה טובה".
גוטמן בדק אם בין הסובבים את האימון לא היו אנשים לא מוכרים בשליחות נבחרת בוסניה. אימון הערב הסגור, יהיה האימון בו יתרגל את ההרכב הפותח. נכון לעכשיו המאבק הוא בחלק הקדמי בין בן שהר לטל בן חיים. המאמן מקיים שיחות אישיות עם השחקנים ולפני האימון ישוחח עם שמונה שחקנים שמבחינתו בטוחים בהרכב הראשון.
מה דעתך על הכתבה?