ריגש עד דמעות: השיחה של אלי שרעבי עם שחקני נבחרת ישראל

שורד השבי, שאיבד את רעייתו ושתי בנותיו שנרצחו, עלה בזום מול השחקנים אמש בדברצן ואף אחד לא נותר אדיש. היום תמשיך הנבחרת בהכנות למשחק מול אסטוניה בשבת במסגרת מוקדמות המונדיאל

(גודל טקסט)

כבר בערב הראשון של נבחרת ישראל בדברצן, הכין רן בן שמעון הפתעה לשחקנים, כשהעלה בזום לשיחה את שורד השבי אלי שרעבי. זה היה אמש (שני) אחרי האימון וארוחת הערב.

שרעבי איבד את רעייתו ושתי בנותיו, שנרצחו. הוא סיפר בפתיחות את שעבר עליו בתכנית "עובדה" והגיע באחרונה לביקור בארצות הברית אצל הנשיא דונלד טראמפ. אמש הוא שיתף את השחקנים במחשבות שלו בזמן שהיה בשבי וניסה לקשור את הספורט והמשימה שניצבת בפני השחקנים עם התקופה הקשה שעוברת על עם ישראל.

שחקני נבחרת ישראל בהמנון
רגע מרגש בדברצן. שחקני הנבחרת | אימג'בנק GettyImages

הדברים המרגשים של שרעבי הובילו למחיאות כפיים של השחקנים ואנשי הצוות של הנבחרת, שעברו יום ארוך אתמול, שכלל טיסה לדברצן ואימון ערב שהיה הראשון בהונגריה לקראת ההתמודדות בשבת מול אסטוניה במוקדמות המונדיאל.

עוד באותו נושא: נבחרת ישראל - כדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי