על אף המתיחות המדווחת: זוארץ ויו"ר ההתאחדות הנורבגית נפגשו

נציגי ההתאחדות הישראלית לכדורגל בדברצן נפגשו עם ליסה קלאבנס לארוחה באחת מהמסעדות הנחשבות בעיר, והרוחות נגדו את הדיווחים מהשבוע האחרון

יו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ, סגנו עו"ד מורן מאירי ומנכ"ל ההתאחדות ניב גולדשטיין, נפגשו היום (שלישי) בצהריים עם ליסה קלאבנס, יושבת ראש ההתאחדות הנורבגית והפמליה שלה, לארוחת צהריים שהיתה ברוח חיובית ושונה בתכלית מכל הפרסומים בשבוע האחרון בשתי המדינות. הנציגים בילו כשעתיים באחת המסעדות הנחשבות בדברצן והאווירה, כאמור, היתה טובה עם הרבה בדיחות ורגעי צחוק.

בסיום המפגש, המשלחות החליפו מתנות כשזוארץ העניק לקלאבנס חולצה של נבחרת ישראל עם השם שלה מודפס מאחור.

יו"ר ההתאחדות לכדורגל של נורבגיה, ליסה קלאבנס
מתחזקת את התדמית ורוכבת על הגל האנטי-ישראלי. קלאבנס | אימג'בנק GettyImages, Rune Hellestad – Corbis

קלאבנס תיכנס לוועד הפועל של אופ"א בבחירות בחודש הבא, במשבצת מובטחת לאישה, ואילו זוארץ יתחרה עם עוד ארבעה יושבי ראש של התאחדויות אירופיות על שני מקומות בוועד. קרוב לוודאי שיו"ר ההתאחדות הספרדית ייבחר ואילו זוארץ יתחרה על מקום נוסף עם יושבי הראש של התאחדויות אוקראינה, אלבניה, מלטה וליטא.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי