"עוד הפסד אחד הנבחרת עם פחות אחוזי הצלחה מאחוזי שומן בקוטג'"

play
מאמן הנבחרת האולימפית, גיא לוזון | רויטרס
אימון נבחרת ישראל לקראת נורבגיה 00:27

רועי זריהן וגילי ורמוט אירחו את אופיר סער ושלמה וייס ב"קיקטוק". שחקן העבר הביע ביקורת על המשך כהונתו של גיא לוזון על הקווים, סער גיבה אותו והתייחס לעתיד. וגם: הביקורת על יו"ר ההתאחדות והקרבות שיחלו עם רן בן שמעון

(גודל טקסט)

לאחר משחק הידידות של נבחרת ישראל הצעירה נגד קפריסין שהסתיים בהפסד 3:1, בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" רועי זריהן וגילי ורמוט אירחו את אופיר סער ושלמה וייס, כתבי וואלה ספורט וספורט1. הם התייחסו למאזן העגום של הנבחרת של גיא לוזון. ורמוט פתח: "אני לא מצליח להבין את שינו זוארץ. זה כתם עליו בסופו של דבר, הקמפיין הכי גרוע בתולדות הנבחרת הצעירה".

"מלכתחילה לא הגיע לגיא לוזון להמשיך בתפקיד הזה", טען שחקן העבר. "אז הוא גם הפסיד לקפריסין, שזה מראה לנו כמה אנחנו לא מתקדמים. האי הקטן השכן מנצח אותנו 3:1". סער גיבה את טענתו: "מאז שהנבחרת חזרה מהאולימפיאדה היא על 9.5 אחוזי הצלחה. עוד הפסד אחד זה פחות מאחוזי השומן בקוטג'".

צפו בקטע המלא

סער התייחס גם לעתיד הקרוב: "זה דור העתיד שלנו ואם הוא ימשיך בתוצאות כאלה זאת בעיה. הם נראים פחות טוב משהם נראים בליגה. מי שמינה אותו רצה שהוא יצליח, הכישלון הוא גם על שינו זוארץ. יהיה פה קרב על השחקנים הצעירים, רן בן שמעון לא יוכל יותר להזמין את ירין לוי רק כדי להתאמן עם סולומון וגלוך".

"בגלל שהמשחקים של הצעירה היו ידידות אז היה אפשר לקבל את זה", טען סער. "אבל מעכשיו יהיו קרבות לתת לגיא לוזון את השחקנים הכי טובים לנבחרת הצעירה, זה יכול לבוא על חשבון הבוגרת. הוא חייב להצליח כי ההישארות שלו היא על זוארץ".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי