גלוך מאמין: "אם נמשיך ככה, בסוף נעשה משהו גדול. היינו יותר טובים מאיטליה"

play
אוסקר גלוך | אימג'בנק GettyImages
חגיגה אירופית: משחקי מוקדמות המונדיאל באירופה, 8.9 02:56

בנבחרת ישראל כואבים אחרי השער של טונאלי שהעניק לאורחת 4:5 משוגע בתוספת הזמן. קשר אייאקס: "לא פחדנו, אני חושב שהיינו יותר מדי בהיי מה-4:4, כי רצינו לשים את החמישי ולנצח את המשחק"

(גודל טקסט)

נבחרת ישראל נוצחה אמש 5:4 על ידי איטליה במסגרת המחזור החמישי במוקדמות המונדיאל, באחד המשחקים הכי דרמטיים והפכפכים שהנבחרת שלנו היתה מעורבת בהם. בסיום היו תחושות מעורבות בקרב אנשי הנבחרת, כאשר לצד תחושות קשות של אכזבה מהתוצאה הסופית, אפשר היה להרגיש גם גאווה גדולה הן על הופעה התקפית עוצמתית, והן מכך שהשחקנים בכחול לבן לא ויתרו בשום שלב על המשחק וחזרו לשוויון 4:4 דרמטי, אחרי פיגור 4:2, עד המסמר האחרון והכואב שנעץ סנדרו טונאלי האורח ברשת של דניאל פרץ, עמוק בתוך תוספת הזמן.

"אפשר היה לראות שהיינו במשחק כל הזמן, שלטנו והיו לנו רגעים מאוד טובים", סיכם בסיום קשרה של אייאקס, אוסקר גלוך. "בסוף זה פספוס ענק ואין לי מה להגיד יותר מזה. בסופו של דבר הנבחרת שיחקה מצוין, איטליה נבחרת מצויינת ועמדנו איתה לאורך כל המשחק, הראינו שאנחנו נבחרת עוצמתית ואגרסיבית, בסוף זה כל הדברים הקטנים, המאבקים והפסדנו בזה. עדין, כל המשחק היינו שם והם הרגישו את זה ואני חושב שזה הכי חשוב להמשך. ראו שלחצנו אותם מהדקה הראשונה, בכל המגרש ולא פחדנו ומול נבחרת איטליה זה מסמל משהו. ביכולת הזאת, כל אחד הביא את עצמו ואם נמשיך ככה, בסוף נעשה משהו גדול".

אוסקר גלוך, נבחרת ישראל
אוסקר גלוך | אימג'בנק GettyImages
שחקני נבחרת ישראל מול שחקני נבחרת איטליה
דחיפות בסיום. ישראל מתוסכלת | אימג'בנק GettyImages

גלוך נשאל על מה בעצם נפלה הנבחרת בדקות האחרונות והשיב: "אני חושב שהיינו יותר מדי בהיי מה-4:4, ואולי לא שמרנו יותר מדי שם בסוף. רצינו לשים את ה-4:5 כדי להוביל ולנצח ובסוף זה עלה לנו בגול וזה מאוד מאכזב".

על העמידה הטקטית של הנבחרת הוסיף גלוך: "לקחנו אותם אחד על אחד, בכל המגרש. אמרנו לעצמנו שאנחנו הולכים איתם עד הסוף במשחק הזה, וזה היה אנחנו מולם, ראש בראש. הוכחנו את זה, כי ברוב המשחק היינו יותר טובים לדעתי. הגיע לנו, אבל בסוף יצאנו רק עם המחמאות וזה מאכזב".

אחרי היממה הקשה שעברה על המדינה, הסביר גלוך שהיתה לשחקנים המון מוטיבציה במשחק: "אני חושב שזה היה אקסטרה למשחק הזה. רן גם דיבר איתנו לפני המשחק ואמר לנו שאנחנו משחקים בשבילנו, אבל גם בשביל כל המדינה, נתנו הכל ומגיע שאפו לשחקנים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי