אחרי ארבע העפלות רצופות: נבחרת הנוער של ישראל לא תהיה בשלב העילית של מוקדמות היורו

אופיר חיים וחניכיו הפסידו 3:1 לאוסטריה במשחק האחרון של שלב הבתים, ולא זכו בכרטיס לשלב הבא במוקדמות היורו

(גודל טקסט)

אכזבה לנבחרת הנוער: היום (שלישי) פגשו אופיר חיים ושחקניו את אוסטריה במשחק השלישי והאחרון בבית בתקווה לנצח, להעפיל לשלב העילית ולעשות צעד נוסף לעבר היורו. אך בעקבות הפסד 3:1 לאוסטריה, נבחרת הנוער עד גיל 19 לא תשתתף בשלב העילית אחרי ארבע העפלות רצופות, וכמובן שלא תוכל לשחזר את ההישג של ההעפלה לגמר היורו ב-2022.

שתי הראשונות מעפילות מכל בית וישראל הייתה עומדת במשימה אם הייתה מנצחת את אוסטריה, אך היא הצליחה רק להשוות זמנית וסיימה את הקמפיין ללא ניצחון. נבחרת הנוער אמנם סיימה במקום השלישי, אך ממנו מעפילה רק הנבחרת עם הניקוד הכי גבוה מבין 13 הבתים. ישראל, שלא ניצחה אף משחק מתוך שלושת המשחקים ששיחקה, לא עמדה במשימה.

מאמן נבחרת הנוער, אופיר חיים
הנבחרת לא תלויה בעצמה. אופיר חיים | ברני ארדוב

מאורו האמרל העלה את אוסטריה ליתרון מהנקודה הלבנה בדקה ה-27, אך בדקה השנייה של תוספת הזמן הצליח עילי בן סימון לצמק ולקבוע 1:1 במחצית. פנדל נוסף נפסק לזכות אוסטריה בפתיחת החצי השני, ואותו עילי אלטמן הדף. עם זאת, האוסטרים כבשו שני שערים בדקות 76 ו-82 כדי לסגור עניין.

עוד באותו נושא: נבחרת הנוער בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי