מאוכזבת מאוד, אבל גם מאמינה בעצמה לקראת המשך המשחקים, תעבור היום (שישי) נבחרת ישראל מאוסטריה להונגריה ותתמקם בדברצן לקראת המשחק מול אירלנד ביום ראשון.
עם כל האכזבה, יושב הראש שינו זוארץ חיזק אמש את הצוות בראשות רן בן שמעון ואת השחקנים: "היה ונגמר. מחר יום חדש. מסתכלים על המשחק מול אירלנד", אמר זוארץ לכולם.
מבחינת המאמן רן בן שמעון, הוא היה מרוצה מאיך שהנבחרת עמדה והתגוננה במרבית המחצית השנייה. בן שמעון משוכנע שאפשר היה להוציא יותר בהתקפה, אבל ברגע שסייד אבו פרחי הורחק והנבחרת נותרה בחיסרון מספרי, היה לה קשה מאוד להתמודד עם הלחץ האוסטרי ולצאת להתקפות מעבר.
השחקנים יצאו מאוד מאוכזבים מהאצטדיון למלון. כולם הרימו את סייד אבו פרחי, שאמר להם: "חגגתי ככה הרבה שערים גם בנבחרת האולימפית ומעולם לא קיבלתי על זה כרטיס צהוב".
כעת הפנים הם למשחק מול אירלנד. הנבחרת תקבל היום את גבי קניקובסקי, לו יהיה סיכוי גבוה לפתוח ביום ראשון. גם תאי בריבו אמור לעלות ב-11 ואולי גם אלי דסה.
הרבה מילים טובות קיבל אליאל פרץ, שנתן משחק מצוין במחצית הראשונה בעיקר וסחב עד החילוף שהוא ביקש, עם כרטיס צהוב אותו ספג בדקות הראשונות. בנבחרת מאמינים שאוסקר גלוך ומנור סולומון יהיו יותר דומיננטיים במשחק הבית בדברצן.
מה דעתך על הכתבה?