Sport1 Banner

ארגנטינה באור הנר, מצרים ברהט: התרגשות שיא בדרום

play
"יש פה 1,000 איש שכולם מסי". משפחת שגרמן | באדיבות המשפחה
צפו: ארגנטינה עלתה לשמינית הגמר לאחר 2:3 משוגע מול כף ורדה, מסי כיכב 03:13

רומינה הוכרבג, מארגנת ההקרנה בקיבוץ בעוטף עזה: "מנסים להביא את הטירוף מארגנטינה לקיבוץ". אירוע צפייה גם ברהט: "מחכים בקוצר רוח"

(גודל טקסט)

ארגנטינה תפגוש הערב (שלישי) את מצרים בשלב שמינית הגמר של המונאיל, ובקיבוץ אור הנר שבעוטף עזה חשים את המתח.

כבר משעות הבוקר המוקדמות היה ניתן היה להרגיש את התרגשות השיא בקיבוץ לקראת המשחק הערב: ילדים, בני נוער ומבוגרים – כולם עם חולצות של ארגנטינה.

לדברי אריאל שגרמן, תושב הקיבוץ, המתח עצום: "ארגנטינה זה אור הנר ואור הנר זה ארגנטינה. יש הרבה התרגשות בימים של משחקים. באור הנר לא כולם ארגנטינאים, יש פה 1,000 איש שכולם מסי, וכולם מתרגשים כמונו. היום תהיה הקרנה של המשחק בפאב של הקיבוץ, יהיו מאכלים ארגנטינאים, הילדים שלי באים במיוחד לבית שלי לראות את המשחק מכל חלקי הארץ. זו מסורת שלנו, אנחנו בקשר עם המשפחה בארגנטינה".

רומינה הוכרבג, שמארגנת הערב את הקרנת המשחק המשותפת, מספרת על האווירה בקיבוץ: "מהבוקר ילדים ומבוגרים מסתובבים פה עם חולצות של ארגנטינה. אנחנו מארגנים הקרנה לכל הקהילה, רכשנו לכולם חולצות, הקיבוץ בהתרגשות. המשחק ביום שלישי הוציא מאיתנו הרבה עצבים, אנחנו מקשטים את האולם. יש כאלה אוהדים שעכשיו, בגלל ההתנהגות של מאמן נבחרת מצרים, שהם לא ארגנטינאים ופתאום רוצים שאנחנו ננצח. יש טירוף בארגנטינה, הם שולחים לנו את הסרטונים משם, ואני מנסה להביא את החוויה הזאת גם לקיבוץ".

משפחת שגרמן בקיבוץ אור הנר
"יש פה 1,000 איש שכולם מסי". משפחת שגרמן | באדיבות המשפחה

מנגד, בעיר רהט מתכננים אירוע של מאות תושבים באוהל מיוחד שהוקם לקראת צפייה המונית של התושבים שיעודדו את מצרים. "המשחק של מצרים מול ארגנטינה הוא משחק חשוב מאוד בעיני הצופים והאוהדים הבדואים. מחכים לדו-קרב הזה בקוצר רוח. 99% מהם יעודדו את מצרים, למרות שחלק גדול מהם אוהדי מסי, אך הפעם כמובן הם הולכים עם המדינה השכנה, שנותנת עד עכשיו מונדיאל מצוין", אמר חוסיין אלעוברה, איש תקשורת מהעיר.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי