מאניש, ששיתף פעולה עם כריסטיאנו רונאלדו בנבחרת פורטוגל, העניק את תמיכתו המלאה לכוכב אל נאסר וטען כי עליו להמשיך להוביל את התקפת הסלסאו גם במונדיאל 2026. למרות הוויכוחים סביב גילו ויכולת התנועה שלו, קשר העבר סבור כי חוש ההבקעה של רונאלדו מציב אותו מעל כל חלוץ פורטוגלי אחר כיום.
רונאלדו כבר בן 41, אך ממשיך לכבוש באופן קבוע הן בליגה הסעודית והן במדי הנבחרת. עבור מאניש, ששיחק לצדו ביורו 2004 ובמונדיאל 2006, שאלת מקומו בהרכב אינה קשורה למעמדו או למוניטין שלו, אלא ליכולת שהוא ממשיך להפגין על המגרש.
קשר צ'לסי ואתלטיקו מדריד לשעבר טען כי לפורטוגל יש אמנם שפע של כישרון טכני, אך אין לה כיום סקורר שמסוגל להשתוות לתפוקה של רונאלדו. לדבריו, רמת הכושר הגבוהה והמחויבות המקצועית של החלוץ מאפשרות לו להמשיך להתחרות ברמות הגבוהות ביותר גם בשלבים המאוחרים של הקריירה.
"אני לא רואה שום חלוץ טוב ממנו", אמר מאניש ל-"Flashscore" כשנשאל על אפשרויות ההתקפה העומדות לרשות המאמן רוברטו מרטינס. הוא הגדיר את רונאלדו ככישרון "ייחודי", והסביר כי עצם נוכחותו על המגרש מייצרת שטחים והזדמנויות לשחקנים סביבו, ולכן הוא חייב להיות חלק מההרכב הפותח.
בהמשך הריאיון, קשר העבר התייחס גם לעתידו של ז'וזה מוריניו, שאימן אותו בפורטו ובצ'לסי, ושמו ממשיך להיות מוזכר בהקשר של חזרה אפשרית לריאל מדריד. לדבריו, המאמן הפורטוגלי עדיין מסוגל להתמודד עם הלחץ במועדון הספרדי, למרות הטענות כי שיטות העבודה שלו כבר אינן מתאימות לכדורגל המודרני.
"קשה לסרב למועדון כמו ריאל מדריד. העניין הזה לא מפתיע אותי. יש מערכת יחסים חזקה בין פלורנטינו פרס לז'וזה מוריניו. כשמוריניו הגיע לריאל מדריד, ברצלונה שלטה בכדורגל האירופי והוא הצליח להפוך את המועדון לתחרותי שוב. ז'וזה מוריניו הוא עדיין מאמן מוכשר ביותר וישיר מאוד. הוא יודע לרתום את השחקנים לצדו. יש נרטיב שאומר שהוא הפסיק לנצח או לא הסתגל לכדורגל המודרני, אבל אני לא מסכים עם זה בכלל", הסביר מאניש.
מה דעתך על הכתבה?