כדורגלן העבר אייל ברקוביץ' סיפר בפודקאסט "הקוסם ובניו" מבית "הפודיום" כי הוא צפוי לנסוע בקרוב לטיול בארצות הברית, שבמסגרתו מתכנן לצפות גם בשניים או שלושה משחקים במסגרת מונדיאל 2026. בנוסף, "הקוסם" התייחס לנבחרת שאותה היה רוצה לראות זוכה בגביע העולם, לנבחרת עליה הוא היה שם כסף אם היה צריך להמר, ואף העניק תחזית אישית לגבי הטורניר של כריסטיאנו רונאלדו.
ברקוביץ' פתח ואמר: "המונדיאל לא מרגש אותי, שום דבר. אז למה אני נוסע? לטייל. בין לבין אני עושה קצת טיול באמריקה, ניצלתי את זה שיש מונדיאל. לא הייתי הרבה זמן באמריקה, שבעה-שמונה חודשים לא הייתי בחופשה. נוסע, ועל הדרך אראה גם שניים-שלושה משחקים".
על הטורניר עצמו הוא אמר: "אני מתחיל לראות מונדיאל בשמינית הגמר. החלום שלי שאנגליה תזכה כבר סוף סוף, פעם אחת, לא מגיע לה? הליגה הכי טובה בעולם, קהל הכי מטורף שיש. למה הם תמיד כישלון? כי אף פעם אין להם שובר שוויון – אין להם מסי, אין להם מראדונה, אין להם רונאלדו. איך גרמניה זכתה בלי שחקן כזה? גרמניה היא מכונה. לאנגליה אף פעם לא היה סופר סטאר ברמה עולמית. הארי קיין הוא סקורר אדיר, אבל הוא לא מספיק. אם אני צריך לשים את הכסף שלי על נבחרת? צרפת. אני רוצה אנגליה, אבל הצרפתים".
בהמשך התייחס גם לכריסטיאנו רונאלדו ואמר: "יש לי הרגשה שהוא לא נותן גול אחד בטורניר הזה. להדיח אותו מהסגל? אי אפשר, הוא הסמל שלהם. מה תגיד לו – ללכת הביתה? חבר'ה, כריסטיאנו מחזיק את הנבחרת הזו כבר 20 שנה, אי אפשר להגיד לו ללכת הביתה. אי אפשר, צריך לבנות לו פסל בפורטוגל. הוא מחזיק להם את הנבחרת. המזל הגדול של כל הקבוצות האלה שהן משחקות נגד נבחרות הרבה יותר חלשות מהן. אני לא רואה אותו נותן גולים בשלבים המאוחרים. גם מסי – מסי היום משחק ברמה מאוד נמוכה בארצות הברית. אתה זוכר שהיה משחק של מיאמי נגד פ.ס.ז' לפני שנתיים או שלוש? אתה יודע איך זה היה נראה? מבוגרים נגד ילדים".
מה דעתך על הכתבה?