דרמה בפילדלפיה. המשחק בין צרפת לעיראק הופסק בעקבות סופה קשה שמתקרבת לאזור האצטדיון. על פי העדכונים שנמסרו במקום, חידוש המשחק נדחה לפחות בחצי שעה, כשבכל פגיעת ברק הספירה תתאפס.
בשל תנאי מזג האוויר, באצטדיון החלו לפנות את האוהדים מהיציעים ולהעבירם לאזורים מוגנים. תחילה נמסר כי המשחק יתעכב לפחות ב-15 דקות, אך בהמשך עודכנו הנוכחים כי הסופה מתקרבת וכי המשחק לא יתחדש לפני שיעברו לפחות 30 דקות.
על פי עדכון בתקשורת הצרפתית, ברק פגע ברדיוס של 13 ק"מ מהאצטדיון בשעה 1:36 שעון ישראל, ובהתאם לפרוטוקול הרשויות המקומיות, לא ניתן לחדש את החימום כל עוד לא חולפות 30 דקות ללא פגיעת ברק נוספת. לאחר שדווח שהשחקנים לא צפויים לעלות לחימום לפחות עד השעה 2:21, פורסם שהשחקנים חזרו לכר הדשא כדי להתחמם, ופתיחת המחצית השנייה נקבעה ל-3:00.
מדובר באירוע חריג נוסף במונדיאל 2026, שנערך בקיץ בארצות הברית, קנדה ומקסיקו, כאשר תנאי מזג האוויר כבר הפכו לאחד הנושאים המדוברים סביב הטורניר. בשלב זה ממתינים להנחיות נוספות מהגורמים המארגנים בנוגע לחידוש ההתמודדות.
מה דעתך על הכתבה?