Sport1 Banner

קיין על ההחמצה הגדולה: "ברוב המקרים זה ייכנס, אני חלוץ כבר מספיק זמן"

play
לא מאמין שהחמיץ. הארי קיין | gettyimages
צפו: הארי קיין כבש צמד היסטורי, אנגליה הרשימה עם 2:4 גדול על קרואטיה 03:18

קפטן נבחרת אנגליה אמר לאחר ה-0:0 נגד גאנה: "חיכיתי להזדמנות שתיפול אליי, לא הצלחתי להשתלט על הכדור כמו שצריך, זה מה שיש". טוכל: "האם אשנה את תוכנית המשחק? אין לי מושג, פנמה בעוד ארבעה ימים"

(גודל טקסט)

אחרי ה-0:0 המאכזב של נבחרת אנגליה מול גאנה, הארי קיין ניסה להסביר את ההחמצה הגדולה שלו בדקות הסיום. קפטן שלושת האריות קיבל את הכדור אחרי נגיחה של ניקו אוריילי למשקוף, אבל בעט מעל השער ממצב קורץ במיוחד.

"פשוט חיכיתי להזדמנות כזאת שתיפול אליי", אמר קיין ל-BBC. "זה היה מסוג המשחקים שבהם כחלוץ אתה רק מחכה שהכדור יקפוץ אליך, וזה קרה. פשוט לא הצלחתי להשתלט על הכדור כמו שצריך ולבעוט מעליו. אני סומך על עצמי שאכבוש ממצבים כאלה ברוב המקרים".

קיין הוסיף: "זה מה שיש. אני חלוץ מספיק זמן כדי לדעת שלא כל הכדורים נכנסים, אז אני צריך לקבל את זה. היו לנו מצבים, גם לי הייתה הזדמנות גדולה, וגם ניקו פגע במשקוף. זה בקלות היה יכול להיות משחק שאנחנו יוצאים ממנו עם ניצחון".

הארי קיין | gettyimages

על התמונה הרחבה אמר קפטן אנגליה: "הם לא הגיעו ליותר מדי מצבים, אולי כמה התקפות מעבר לאורך כל המשחק. יש להם שחקנים מסוכנים, אבל בסך הכול שלטנו בזה די טוב. רצינו לנצח, אבל ניקח את הנקודה, ואנחנו עדיין בעמדה מצוינת בבית".

גם דקלן רייס בחר להדגיש את הקושי מול יריבה שהסתגרה: "תמיד קשה כשאתה משחק מול 11 שחקנים מאחורי הכדור. צריך לתת קרדיט לגאנה, הם היו מאוד קומפקטיים. זה היה קשה, יש להם שחקנים טובים. אנחנו ממשיכים, עדיין יש לנו סיכוי מצוין לסיים בראש הבית. אין צורך להיות שליליים, אנחנו צריכים להישאר חיוביים".

ניקו אוריילי, דקלן רייס | gettyimages

תומאס טוכל התייחס גם הוא להחמצה של קיין ואמר: "בדרך כלל זה שער ברור מבחינתנו. זו הזדמנות גדולה, ואז הייתה עוד הזדמנות. זה היה מגיע לנו. ידענו שזה יהיה קשה. הם הלכו אפילו יותר הגנתי מאשר במשחק הראשון, הם הגנו ב-4:5:1. מצאנו את האינטנסיביות שלנו ככל שהמחצית התקדמה, אבל לא הצלחנו לקבל את הפרס".

טוכל הוסיף: "היינו טובים מאוד בהגנה מול התקפות המעבר שלהם ברוב שלבי המשחק. היינו צריכים הרבה תשומת לב. המחליפים היו טובים מאוד". כשנשאל אם ישנה את התוכניות לקראת המשחק הבא מול פנמה, השיב בקצרה: "אין לי מושג. פנמה בעוד ארבעה ימים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי