Sport1 Banner

רגע לפני ירדן: ההחלטה שקיבל סקאלוני לגבי ליאו מסי

play
שחקן נבחרת ארגנטינה ליאונל מסי | רויטרס
צפו: הולנד סיימה ראשונה בבית אחרי 1:3 מול תוניסיה, מרוקו מחכה בשלב הבא 03:15

מאמן ארגנטינה אישר במסיבת העיתונאים כי הקפטן יתחיל על הספסל במשחק האחרון בשלב הבתים. "אני כבר יודע את ההרכב, אבל לא יכול לחשוף אותו", אמר לקראת המפגש בדאלאס

(גודל טקסט)

נבחרת ארגנטינה תפגוש הלילה (ראשון, 5:00, ספורט1) את ירדן בדאלאס, במסגרת המחזור השלישי והאחרון של שלב הבתים במונדיאל. בעקבות הבטחת המקום הראשון בבית, המאמן ליונל סקאלוני החליט להעניק מנוחה לליאו מסי, שצפוי לפתוח על הספסל.

במסיבת העיתונאים לקראת המשחק נשאל סקאלוני האם הקפטן יפתח בהרכב או ייכנס כמחליף, והשיב: "ליאו יתחיל על הספסל. אני כבר יודע מה יהיה ההרכב הפותח, אבל לא יכול לחשוף אותו כאן". המאמן לא פירט כמה דקות צפוי מסי לקבל, אך דבריו רומזים על רוטציה מסוימת לקראת שלבי ההכרעה של הטורניר.

סקאלוני הסביר כי השינויים הצפויים נובעים גם מהרצון לבחון שחקנים שקיבלו פחות הזדמנויות עד כה. "מי שישחק ראוי לכך. הם חלק מהסגל ותרמו רבות למה שהשגנו עד עכשיו. אני מקווה שהנבחרת תשחק באותה צורה גם עם השחקנים שיקבלו את ההזדמנות", אמר המאמן.

| Stacy Revere / Staff

למרות שארגנטינה כבר השיגה את מטרותיה בשלב הבתים, סקאלוני הבהיר כי הגישה לא השתנתה: "ללבוש את החולצה של ארגנטינה פירושו לנסות לנצח בכל משחק ולשחק טוב. זו הזדמנות לראות שחקנים שלא שיחקו הרבה, להעריך את מצבם ולבדוק אם אפשר להסתמך עליהם בהמשך הטורניר".

המאמן הארגנטינאי התייחס גם ליריבה ואמר: "ירדן היא נבחרת טובה שהפסידה לאלג'יריה רק בדקות האחרונות. אנחנו לא לוקחים שום דבר כמובן מאליו. יש לנו את החוזקות שלנו ואנחנו רוצים לשלוט במשחק באמצעות החזקת כדור. שלושת שחקני ההתקפה שלנו מהירים מאוד".

אגב, המשחק מול ירדן יהיה ה-100 של סקאלוני כמאמן נבחרת ארגנטינה. "מעולם לא דמיינתי שאגיע ל-100 משחקים בתפקיד הזה", אמר. "הדבר החשוב מבחינתי הוא שהאוהדים ירגישו מחוברים לסגנון המשחק שלנו ושהנבחרת מייצגת את העם הארגנטינאי בצורה הטובה ביותר".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי