בנבחרת ספרד ממשיכים להמתין בדריכות לעדכונים בנוגע למצבו של ניקו וויליאמס, שנפצע במהלך הניצחון על אורוגוואי. וויליאמס ירד מהמגרש מאוכזב וכואב לאחר התיקול החריף שספג מניקולס דה לה קרוז, ובהמשך אף פרסם הודעה אישית שבה שיתף בתחושותיו הקשות.
מי שהתייחס כעת למצבו הוא אחיו הבכור, אינייאקי וויליאמס, שהעפיל עם נבחרת גאנה לשלב הנוקאאוט מהמקום השלישי בבית. לאחר ההפסד לקרואטיה, סיפר ל-DAZN כי השניים נמצאים בקשר רציף מאז הפציעה.
"אנחנו מדברים איתו כל הזמן מאז שהוא יצא מהמשחק", אמר איניאקי. "הוא עצוב, הוא שבור".
חלוץ גאנה התייחס גם להשפעה הנפשית של רצף הפציעות שעובר אחיו במהלך השנה האחרונה. "דיברנו על זה כבר בעבר. כל העונה הוא נכנס לקצב ואז נעצר שוב בגלל פציעות, ובדיוק כשהוא התחיל לחזור לכושר הפיזי שלו, הגיעה עוד פציעה".
עם זאת, אינייאקי ניסה לשדר אופטימיות לגבי חומרת הפגיעה: "זה לא נראה משהו חמור מדי, אבל זה ישאיר אותו בחוץ לכמה מהמשחקים הקרובים".
לסיום הביע תקווה לראות את אחיו חוזר בהמשך הטורניר: "אני מקווה שספרד תמשיך להתקדם ושניקו יקבל את הרגע שלו במונדיאל הזה. זה לא פשוט, אבל כל עוד יש תקווה, הכול אפשרי".
מה דעתך על הכתבה?