Sport1 Banner

רגע לפני חצי הגמר: דידייה דשאן באמירה יוצאת דופן

play
דידייה דשאן | Gettyimages
צפו: אמבפה החמיץ פנדל וכבש שער יפהפה, צרפת בחצי הגמר אחרי ניצחון 0:2 03:15

מאמן נבחרת צרפת החמיא לספרד לקראת חצי גמר המונדיאל: "היא אלופת אירופה ויש לה הרבה יתרונות. כל מה שהיא עשתה הופך אותה למועמדת המובילה"

(גודל טקסט)

יומיים לפני חצי גמר המונדיאל מול ספרד, מאמן נבחרת צרפת דידייה דשאן ניסה להסיר את הלחץ משחקניו והבהיר כי מבחינתו דווקא היריבה היא הפייבוריטית להעפיל לגמר.

"אנחנו מכירים היטב את ספרד", אמר דשאן. "היא אלופת אירופה המכהנת, וגם נפגשנו בקיץ שעבר בחצי גמר ליגת האומות. לפני פתיחת המונדיאל רבים חשבו שאנחנו הפייבוריטים, אבל מבחינתי ספרד היא הפייבוריטית".

אמבפה ימאל | Kevin Voigt / Contributor

מאמן הטריקולור הסביר כי ההצלחות האחרונות של לה רוחה הן אלו שמעניקות לה את מעמד המועמדת המובילה. "זה מפעיל יותר לחץ עליהם בגלל כל מה שהם עשו. נכון שהם הפסידו בגמר ליגת האומות לפורטוגל, אבל מדובר בנבחרת מצוינת עם הרבה מאוד יתרונות".

דשאן הוסיף כי למרות ניסיונה של צרפת במעמדים הגדולים, היא מצפה לאתגר עצום מול אחת הנבחרות המרשימות בטורניר. "זה חצי גמר מונדיאל, וכבר בשלב הזה הרמה גבוהה בצורה יוצאת דופן".

זו לא הפעם הראשונה במהלך הטורניר שבה דשאן מגדיר את ספרד כפייבוריטית, ונראה כי גם הפעם בחר להוריד מעט מהלחץ המוטל על שחקניו לקראת הקרב הגדול על הכרטיס לגמר.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי