Sport1 Banner

ספג יריקה ונקטל: המשפיען שהגיע לחצי הגמר מחופש ל"דיקטטור אמבפה" והושפל

play
קיליאן אמבפה | Gettyimages
צפו: ספרד נתנה לצרפת שיעור בכדורגל והעפילה לגמר מונדיאל 2026 03:15

הסטרימר האמריקאי "נאון" הופיע למשחק בין צרפת לספרד עם תחפושת מוקפדת, אך לא זכה לתמיכה לה ציפה: "עוד אחד שמגיע למונדיאל ומנסה לגנוב את ההצגה. מי צופה בכלל באנשים האלה?"

(גודל טקסט)

הבדיחה הוויראלית על "הדיקטטור קיליאן אמבפה" הגיעה גם לחצי גמר המונדיאל בין צרפת לספרד. הסטרימר האמריקאי "נאון" הופיע באצטדיון בתחפושת מוקפדת של הכוכב הצרפתי במדי שליט צבאי, בניסיון לשחזר את אחד הממים הבולטים של הטורניר – אך נתקל בתגובה עוינת במיוחד.

בסרטונים שתועדו ביציע ניתן לראות אוהד יורק לעברו בזמן שהוא מסתובב בתחפושת. התקרית עוררה תגובות מעורבות ברשת: לצד מי שגינו את התנהגותו של האוהד, אחרים מתחו ביקורת על הסטרימר וטענו כי הגיע למשחק בעיקר כדי למשוך תשומת לב ולהפוך את האירוע לעניין שסובב סביבו.

"אחר כך עוד סטרימר שמגיע למונדיאל בניסיון להישאר רלוונטי ולהפוך הכול להצגה של עצמו", נכתב באחת התגובות. גולש אחר תהה: "מי בכלל צופה באנשים האלה?". למרות הביקורת כלפיו, רבים הדגישו כי שום ניסיון לייצר תוכן אינו מצדיק יריקה לעבר אדם אחר.

"נאון", שמחזיק בכ-1.1 מיליון מנויים ביוטיוב, פרסם לאחר המשחק סרטון באורך כ-15 דקות שתיעד את הביקור שלו בחצי הגמר. אלא שלפחות בשלב הראשון, המהלך לא עורר עניין רב במיוחד: הסרטון צבר כ-7,800 צפיות בלבד – נתון צנוע ביחס לגודל הערוץ שלו. התחפושת עצמה, לעומת זאת, זכתה לתפוצה רחבה יותר בקטעים קצרים שהופצו ברשתות החברתיות.

עוד באותו נושא: קיליאן אמבפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי