Sport1 Banner

ברק יצחקי: "פשוט צמרמורת, אני עדיין לא נתקלתי בדבר כזה"

play
מאמין. יצחקי | דני מרון
צפו: אלברס כבש שער מרהיב, אמבולו הורחק, 1:3 סוער לארגנטינה על שוויץ 03:15

מאמן בית"ר ירושלים בעונה החולפת ופרשן כאן 11 במונדיאל, נדהם על כר הדשא מהאווירה המדהימה שיצרו האוהדים הארגנטינאים: "ציפיתי ליותר מהאנגלים"

(גודל טקסט)

ברק יצחקי עשה במהלך המונדיאל האחרון את המעבר ממאמן לפרשן. אחרי שסיים את תפקידו בבית"ר ירושלים לאחר שנתיים וחצי מוצלחות, עבר לשידורי כאן 11 והוא אף טס למשחק הענק בין ארגנטינה לאנגליה בחצי הגמר הערב (רביעי, 22:00, ספורט1).

טל ברמן, שהיה עם יצחקי על הדשא באטלנטה, סיפר: "הארגנטינאים בטירוף, הם שרים בכל מקום, במסדרונות, במדרגות הנעות. אפילו בקפיטריה, לא יכולנו לקנות אוכל כי ארגנטינאים חסמו אותה בשירים".

ברק יצחקי | מאור אלקסלסי

יצחקי, שהיה לא פעם מול טדי מלא בעונה החולפת, הודה: "אווירה מדהימה, אני ציפיתי ליותר מהאנגלים כי אנחנו מכירים את החוויה שהם יודעים לתת במשחקי הנבחרת, בטח כשהם מחכים כל כך הרבה שנים. הארגנטינאים מרעידים את האצטדיון בכל מקום, פשוט צמרמורת, אני עדיין לא נתקלתי בדבר כזה".

עוד באותו נושא: ברק יצחקי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי