נבחרת ספרד נאלצה לשנות את התוכניות שלה ברגע האחרון לקראת גמר המונדיאל מול ארגנטינה (ראשון, 22:00, ספורט1). אימון הקבוצה שתוכנן להיערך היום (שבת) בניו יורק נדחה בעקבות אזהרת סופת רעמים, יממה לפני הקרב הגדול מול ארגנטינה.
האימון היה אמור להתחיל בשעה 11:00 לפי שעון ניו יורק במתחם האימונים של רד בול ניו יורק, אך זמן קצר לפני פתיחתו התקבלה הודעה מאנשי פיפ"א שנכחו במקום. "תפסו למחסה. אנשי התקשורת צריכים לחזור למקומות המוגנים שלהם", נמסר לעיתונאים שהגיעו למגרש.
הסיבה לעיכוב הייתה פרוטוקול מזג האוויר בארצות הברית, שמחייב להמתין לפחות 30 דקות לאחר התרעת ברקים או סופות לפני שניתן לחזור לפעילות חוץ. בעקבות זאת, האימון של ספרד נדחה בלפחות חצי שעה.
זו אינה הפעם הראשונה במהלך המונדיאל שבה תנאי מזג האוויר משפיעים על הכנות הנבחרת הספרדית. גם במהלך שהותה בצ'טנוגה נאלצה הלה רוחה להתמודד עם מצב דומה, כאשר אימון הקבוצה הושפע מהתרעות מזג אוויר.
האימון בניו יורק היה אמור להיות האחרון של ספרד לפני הגמר הגדול מול ארגנטינה, והוא מהווה חלק מההכנות האחרונות של הנבחרת לקראת אחד המשחקים החשובים בתולדותיה.
בעקבות כך, האימון המסכם של נבחרת ארגנטינה, שאמור היה להתחיל כחצי שעה לאחר האימון של ספרד, נדחה גם כן.
כעת מקווים בספרד כי מזג האוויר לא ימשיך להפריע להכנות, וכי הקבוצה תוכל להשלים את ההכנות האחרונות שלה בצורה רגילה לפני המפגש מול אלופת העולם.
מה דעתך על הכתבה?