טוני קרוס תמיד אומר את מה שהוא חושב, והוא עושה זאת שוב גם במהלך המונדיאל. הקשר הגרמני לשעבר שזכה עם נבחרתו במונדיאל 2014 עם ניצחון 0:1 בגמר על ארגנטינה, התייחס לזהות הנבחרת הפייבוריטית שלו לקראת משחק הגמר, ואין לו ספק: מבחינתו, ספרד היא המועמדת המרכזית להניף את הגביע.
"אם קבוצה כמו ספרד יכולה לשחק כשהיא ביתרון, אתה לא רוצה לפגוש אותה", אמר קרוס בתוכנית הטיקטוק שבה הוא מופיע לצד אחיו פליקס. לדעתו, אם הנבחרת של לואיס דה לה פואנטה תצליח לעלות ליתרון, ייתכן שהמשחק כבר יהיה גמור.
"אם ספרד תכבוש את השער הראשון, תשכחו מזה. היא תכבוש עוד שלושה או ארבעה. ארגנטינה לא תמצא תשובות", הצהיר שחקן ריאל מדריד לשעבר בנחרצות.
למרות ההעדפה הברורה שלו לספרד, קרוס לא מתעלם מהכישרון העצום שיש לארגנטינה, ובעיקר מזה של ליונל מסי. "ארגנטינה לא טובה יותר מגרמניה, אבל יש לה מנטליות מדהימה, ומסי הוא זה שהוביל אותה לגמר. אני מבין שהאינטליגנציה של מסי ממשיכה להתפתח כל הזמן", אמר השחקן לשעבר.
למעשה, קרוס סיפר כי הוא מופתע מאוד מהיכולת שמציג מסי בגילו המתקדם, כאשר הכוכב הארגנטינאי כבר בן 39: "חשבתי שמונדיאל 2022 יהיה האחרון שלו".
מה דעתך על הכתבה?