Sport1 Banner

צפו בתקציר: נבחרת הנשים בכדורעף הפסידה לרומניה בליגה האירופית

play
נבחרת ישראל כדורעף נשים | אתר רשמי, איגוד הכדורעף
תקציר הפסדה של נבחרת ישראל כדורעף נשים מול רומניה 03:08

ישראל נתנה פייט במערכה השנייה והשלישית, אבל היריבה העדיפה ניצחה 0:3 במשחק הפתיחה בריגה. גמנוביץ' בלטה עם 17 נקודות

(גודל טקסט)

נבחרת ישראל בכדורעף נשים החלה היום (שבת) את דרכה במסגרת הליגה האירופית עם הפסד 3:0 (25:18, 25:23, 25:23) בריגה, לטביה, מול רומניה החזקה, המדורגת במקום ה-11 באירופה.

הנבחרת ניסתה לאתגר את היריבה הפייבוריטית ובמערכה השלישית גם הוליכה 11:16 ו-18:22, אך בסופו של דבר נוצחה. ולרי גמנוביץ' בלטה עם 17 נקודות, שיראל ג'נאח תרמה 9.

המאמנת אניה וליקי אמרה לפני הטורניר: "זו נבחרת צעירה שנמצאת בתהליך בנייה, והטורניר הזה הוא הזדמנות לצבור ניסיון מול נבחרות ברמה גבוהה. המטרה שלנו היא להתחרות בכבוד, להציג שיפור ממשחק למשחק ולהמשיך להתפתח כקבוצה. הניצחון על אוסטריה חיזק אותנו, אבל אנחנו ממשיכות לעבוד ולהשתפר בכל יום. חשוב לי לראות ריכוז ועבודה קבוצתית לאורך כל המשחק, ושמהטורניר השחקניות יקחו ניסיון, ביטחון עצמי ותחושת מסוגלות להמשך הדרך".

נבחרת ישראל כדורעף נשים
| אתר רשמי, איגוד הכדורעף

המשחק הבא של הנבחרת יהיה מחר (ראשון, 19:30, ספורט6) מול לטביה. בשישי תשחק נגד סלובקיה ובשבת הבאה נגד פינלנד. ב-19 ביוני תפגוש ישראל את אזרבייג'אן ואת הטורניר תסיים ב-21 ביוני, מול שוויץ.

עוד באותו נושא: נבחרת ישראל כדורעף נשים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי