אשת הכדורגלן לאיימן עודה: "הייתי זורקת אותך לזבל אבל אתה תסריח אותו"

play
ספיר ינקו | אינסטגרם
תיקתקנו, 19.1 06:56

עודה צייץ כי הוא "שמח על שחרור החטופים והאסירים". עוד הוסיף כי "מפה חייבים לשחרר את שני העמים מעול הכיבוש. כולנו נולדנו בני חורין". אמירתו גררה ביקורת על ההשוואה בין החטופות למחבלים

לפני חודשיים סיפרנו לכם על אחת מנשות הכדורגלנים האהובות בנוף הישראלי, ספיר יולי, אשתו של שוער ראשון לציון אריק ינקו, שהגיבה ללבנת אורינובסקי – יזמית ומומחית שיווק שנויה במחלוקת – שפרסמה סטורי שהצליח להרגיז אותה. עכשיו, אשת הכדורגלן שוב לא הסתירה את דעותיה כששיתפה את קרוב ל-70 אלף העוקבים שלה במה שהרגישה אחרי שקראה את הציוץ המקומם של יו"ר חד"ש, חבר הכנסת איימן עודה.

אתמול (ראשון), לאחר הרגע המשמח שחוותה מדינת ישראל עם חזרתן של שלוש החטופות – אמילי דמארי, רומי גונן ודורון שטיינברכר – עודה צייץ ברשת "X" כי הוא "שמח על שחרור החטופים והאסירים". עוד הוסיף כי "מפה חייבים לשחרר את שני העמים מעול הכיבוש. כולנו נולדנו בני חורין". אמירתו גררה ביקורת חריפה נגדו ברשתות על ההשוואה בין החטופות למחבלים ששוחררו.

יולי, שהציוץ הזה גרם לה לרתוח מעצבים, שיתפה את מילותיו של חבר הכנסת וכתבה: "הייתי זורקת אותך לזבל, אבל אתה תסריח אותו". לאורך כל 15 החודשים האחרונים היא קראה להשיב את כל החטופים הביתה, ועל כן ההשוואה המצערת שלו הצליחה להוציא אותה משלוותה. לאחר מכן, היא שיתפה סרטון שהגיע מעזה בו חמושים ללא פחד עמדו על טנדרים, קראו ועודדו את חמאס והוסיפה: "בלתי מעורבים, נשבר הלב ממש".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי